Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Star Trek Beyond’un İlk Fragmanı Yayınlandı

Star Trek Beyond’un İlk Fragmanı Yayınlandı

J.J. Abrahams ile yeniden canlandırılan Star Trek evreninin 3. filminin ilk fragmanı yayınlandı.

Uzay ve bilim kurgu konusunda popüler kültürün en büyük iki yapımdan birisi olan Star Trek‘in külliyatı 1966’dan günümüze kadar geliyor. Dizi ve uzun metraj film olarak farklı formatlarda karşılaştığımız yapım 2009 yılında J.J. Abrahams‘ın yapımcı koltuğuna geçmesiyle birlikte seri yeniden canlandırılmıştı. Lost, Fringe ve Person of Interest gibi dizilerin yapımcısı olarak popülerlik kazanan Abrahams, yeniden canlanan Star Trek’in 3. filmi Beyond’da yönetmen koltuğunu da Fast and Furious serisinin yönetmeni Justin Lin‘e emanet etti.

2009’daki Star Trek’te çalan Captain Kirk’ün favori parçalarından olan Beastie Boys –Sabotage ile açılan fragmandan anladığımız kadarıyla Justin Lin, Fast and Furious serisindeki gibi macera ve aksiyon anlayışını bu kez uzaya taşıyacak.

Ana akım sinemanın bu haftaki en önemli gelişmesi Star Wars Force Awakens’ın vizyona girecek olması. Bu aşamada Star Trek Beyond’un da podyuma çıkması iki evren arasındaki çekişmeyi de arttıracak cinsten. Öte yandan J.J. Abrahams’ın künyesine baktığımızda Star Wars Force Awakens’ın yönetmen koltuğunda da kendisini görüyoruz.

Görsel; Youtube