Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sırt Çantasına Sığan Şişme Bot

Sırt Çantasına Sığan Şişme Bot

GoBoat 2.0; tekne, kamp ve plaj gezilerine renk katabilecek motorlu bir şişme bot.

Dairesel bir yüzer platform gibi görünen GoBoat 2.0, trol motoruyla suda 8 km/sa hızla gidebilen kişisel bir deniz aracı. Şişme botun yapımında sürücülerinin dalgaların ve diğer engellerin üzerinden sorunsuz bir şekilde geçmesine olanak tanıyan tescilli bir “AirCore” kompozit kullanılmış. AirCore kompozit aynı zamanda bu botu dayanıklı ve hafif kılıyor.

sisme bot

Karada da konfor sağlıyor

GoBoat 2.0; suyun üzerindeyken kolayca ayakta durmaya, üzerinde dolaşmaya ve hatta üzerinde balık tutmaya imkan veren kaymaz köpük güverte ile birlikte geliyor. Araç; motorlu tekne, kayık ve kürek sörfünün karışımı olarak tanımlanıyor. Bot yalnızca suda değil karada da konfor sağlayan bir araç. Kullanıcı kıyıya geri döndüğünde, ayrılabilir oturma yerini bronzlaşmak için kumun üzerine yerleştirebiliyor.

Bir kaza durumunda, kullanıcının güvende hissetmesi için birden fazla güvenlik önlemiyle donatılmış. Bunlardan en dikkat çekici olanı şişme koltuk. GoBoat’ın orta kısmının havası inmeye başlarsa bu koltuk, sal işlevi görebiliyor. Motor kordonuyla motor da kolayca durdurulabiliyor.

GoBoat’un en güzel yanlarından biri soğuk saklama alanı. İçecekler ve balıklar bu alanda saklanabiliyor. 57 pound (25,85 kg) ağırlığındaki botun çocuk modeli ve 37 pound (16,78 kg) ağırlığında. Kullanıcı eve gitmeye hazır olduğunda, bir sırt çantasına veya doğrudan bagaja sığacak şekilde katlayabiliyor. Evde de basit bir eşya dolabında kolayca saklanabileceği için kullanıcı ona özel alan yaratmak zorunda kalmıyor.

Çocuk modeli 683 dolardan, yetişkin versiyonu 1.076 dolardan başlıyor. Ürün çevrim içi olarak sipariş edilebiliyor.

sisme bot

sisme bot sisme bot

Görsel: GoBoat