Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Similac Annelik Üzerine Kavgalı Grupları Bir Araya Getiriyor

Similac Annelik Üzerine Kavgalı Grupları Bir Araya Getiriyor

Her kesimden anneyi bir araya getirmeyi amaçlayan Similac Sisterhood of Motherhood için hazırlanan reklam filmi

Annelik kavramı altında pek çok tartışma konusuna denk geliyoruz ve bu durum annelerin kolaylıkla görüşlerinin taraftarı olan bir karaktere dönüşmesine yol açabiliyor. Bebeğin anne sütüyle beslenmesi mi daha iyidir yoksa hazır sütle mi, erkekler ne derece bir bebeğe annelik yapabilir, (çalışan anneleri düşününce) annelik yarı zamanlı yapılan bir şey olabilir mi olamaz mı, bebek arabası mı puset mi kullanılmalı gibi birçok sorunun aşağı yukarı yanıtı olsa da her görüşten annenin öne sürdüğü belli bir neden var. Bu anlamda da değerleri ve görüşleri konusunda savunmacı davranabiliyorlar. Anne en iyisini bilir ne de olsa.

Similac tüm annelerin bir araya geldiği bir kardeşlik topluluk vazifesi gören Sisterhood of Motherhood‘un kampanyası için de tam bu tablodan yararlandı. Kampanyanın filminde sekiz farklı anne modelinin öncelikle birbiriyle iyi kötü atıştığını görüyoruz. 

Neyseki filmin sonunda hepsi, olması gerektiği gibi, ortak bir paydada buluşabiliyor. 

https://www.youtube.com/watch?v=Me9yrREXOj4
Publicis Kaplan Thaler tarafından hazırlanan reklam filminde esprili bir şekilde yer alan anne karakterlerinin farklılığına aşağıdaki karelerden de şahit olabilirsiniz. 


Görseller reklam filminden alınmıştır.