Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sıkışmış Dizler İsyan Edip Şarkı Söylerse

Sıkışmış Dizler İsyan Edip Şarkı Söylerse

BBDO Berlin'in yaratıcı ajansı olduğu reklam filminde sıkış tepiş giden dizler dile geliyor ve hep bir ağızdan Queen şarkısı söylüyor.

Eskiden bir yerden bir yere kara ya da hava yoluyla seyahat ederken en çok çileyi dizlerimiz çekerdi. Bütün yolculuklar boyunca dizlerimiz sıkışır, büzüşürdü. Artık ama neyseki bu tarz dertler giderek tarihe karışıyor. Almanya’da da ICE yüksek hızlı trenlerinin konforuna dikkat çeken yeni reklam filmi bizi tam da bu noktadan vuruyor ama çok eğlenceli bir şekilde.

Özgür Olmak İsteyen Dizlerin Tercihi Yüksek Hızlı Tren

Alman demiryolu şirketi Deutsche Bahn tarafından BBDO Berlin’in yaratıcı ajanslığı üstlendirildiği reklam bir uçakta açılıyor. Önce sıkış tepiş olan dizleri görüyoruz. Dizler mutsuz, üzerlerine inen masalar ve yatırılan koltuklar var. Kamera yolcuların bacaklarını, koltuklar arasındaki dar alanlarda sıkıştırılmış olarak gösteriyor. Sonrasında dizler o kadar sıkışıyor ki bir anda dile geliyorlar Queen’in “I want to break free” şarkısını söylemeye başlıyorlar.

Şarkı söylenirken mutsuz olan dizler uçaktaki boşluk azlığından dem vurarak ICE’la seyahatin konforu vurgulanıyor. Dizlerin şarkı söylerken oluşan ağızları komik ama bazıları için rahatsız edici olabilir. Çünkü sıkıştığında ortaya çıkan kıvrımdan ağız yapmışlar ve o sıkışıklık onlara özgürce oturmak istediklerini dile getirdikleri şarkıyı söylemelerini sağlatmış.

Künye:
Reklamveren: Deutsche Bahn
Ajans: BBDO Berlin

Görsel: YouTube