Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sayın Ayakkabı Benimle Dans Eder Misiniz?

Sayın Ayakkabı Benimle Dans Eder Misiniz?

BBC One, dans yarışması Strictly Come Dancing'in yeni sezonunu yağmur altında dans eden iki çift ayakkabının yer aldığı bir filmle tanıtıyor.

BBC One programı Strictly Come Dancing ünlülerin profesyonel dansçılarla eşleşerek çeşitli danslar sergiledikleri bir yarışma programı. Programın 16. sezonu ise Cumartesi gecesi başlayacak.  Bunun tanıtımı için hazırlanan reklam filminin baş rollerinde ise iki dans ayakkabısı yer alıyor.

Film yağmurlu bir gecede, bir ikinci el dükkanının önünde başlıyor. Bir otomobil dükkanın önüne çekip kutu bırakıyor. Kutu devrildiğinde içinden kahverengi bir çift klasik erkek ayakkabısı düşüyor. O sırada sokaktan geçen kırmızı kadın ayakkabıları ise durup onları dansa davet ediyor.  Kahverengi, eski ayakkabılar bu tatlı kırmızı ayakkabılara önce karşı koysa da sonunda teslim oluyor. Filmin sonrası ise bu iki çift ayakkabının, Gene Kelly’nin meşhur Singing in the Rain dansının geçtiği ortamı hatırlatan bir arka planda dans edişlerini gösteriyor.

Filmde Ünlüler Yer Almıyor

Programın aksine, tanıtım filminde hiç ünlü görünmüyor. Bu anlamda daha çok bir teaser havası taşıyor. Zaten amacı programın yeni sezonunda neler olacağını anlatmaktansa dans tutkularını içlerinde saklayan izleyicilere, bunu yeniden keşfetme zamanının geldiğini hatırlatmak. Filmin sondaki mesajı “Dans ayakkabılarınızı bulun” da bu doğrultuda bir söylem.

Film; BBC’nin kendi reklam ajansı BBC Creative tarafından yaratılmış. Ayakkabıların hareketleri ve dansları çok şeker. Filmin izleme zevki de yüksek. Dans keyfine dair sevimli bir film olduğu muhakkak. Bu tarz yarışmaları seyredenleri heyecanlandırıp meraklandıracak bir görselliğe sahip.

Künye:

Reklamveren: BBC One Marketing
Pazarlama Yöneticisi: Chris Hooper
Pazarlama Temsilcisi: Smriti Sharma
Kampanya Planlama: Louise Buckley
Medya Portfolyo: Andrea Taylor
Reklam Ajansı: BBC Creative
Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Aidan McClure, Laurent Simon
Yaratıcı Yönetmen: Olly Harnett
Yaratıcı Ekip: Rachel Miles, Michael Tsim
Yapımcı: Holly Marsella
Yapım Yöneticisi: Gemma Price
Proje Yöneticisi: Loretta Ramkissoon
Yapım: Rogue
Yönetmen: Sam Brown
Yapımcı: Nell Jordan
Yapım Yöneticisi: Shion Hayasaka
Post Prodüksiyon Yönetici Yapımcısı: Ian Berry
Post Prodüksiyon Yapımcısı: Tom Manton
Yaratıcı Yönetmen: Wes
Renklendirme: Seamus O’Kane
Çekim Süpervizörü: Laurent Giaume (3B), Wes (2B)
2B Lead: Gary Driver, Joseph Tang
3B Lead: Laurent Giaume
3B Sanat: Maria Carriedo, Andrew Bartholomew, Nicola Gilbert
Beste: Alex Baranowski
Ses Tasarım: Alex Bingham

Görsel: YouTube