Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Küçük Bir Kızın Sebze Çorbasını Keşfi

Küçük Bir Kızın Sebze Çorbasını Keşfi

Fransız market zinciri Intermarché, sebze çorbası sevmeyen küçük bir kızın hikayesiyle yeni sadakat programını tanıtıyor.

Fransız süper market zinciri Intermarché ve reklam ajansı Romance arasındaki iş birliği birbirinden şeker hikayeler ortaya çıkmasını sağlıyor. Güzel kasiyer kıza aşık olup beslenme şeklini değiştiren genç, Noel Baba’yı diyete sokan çocuklar… Tüm bu filmlerde artık Intermarché filmlerinin alametifarikası haline geldiğini söyleyebileceğimiz bir formül var: Klasik bir Fransız şarkısı, tatlı mı tatlı bir hikaye ve bol bol sebze-meyve, tazelik görüntüsü… Markanın son filmi de aynı çizgide.

Je T’Aime Trop (Seni çok fazla seviyorum) ismini taşıyan 1 buçuk dakikalık film, Intermarché’nin yeni sadakat programı Fidélité’yi tanıtmayı amaçlıyor. Bunu da ebeveynlerin evrensel bir sorunundan yola çıkarak yapıyor: Sebze yemeyen, çorba içmeyen çocuklar.

Tatlı Léa Neden Çorbaya Merak Saldı?

Filmde, sebze çorbasından nefret eden ve asla içmek istemeyen tatlı Léa ile tanışıyoruz. Annesinin ısrarlarına rağmen küçük kız denemek bile istemiyor. Öte yanda küçük kız, boyunun mutfak dolabına yetişememesinden de ayrıca muzdarip.  Bir gün okulda, okulun en uzun boylu çocuğunu iştahla çorba içerken görünce kafasında bir ışık yanıyor. Belki de anneler haklıdır, gerçekten sebze yemeden büyünmüyordur?

Bu fikirle Léa, çorbaya ve sebzelere bir şans vermeye karar veriyor. Böylece ufaklık çorba içmeye, markette ailesine sebze aldırmaya başlıyor. Léa, hala dolaba yetişemiyor olsa da gün geçtikçe çorbasını daha bir iştahla içmeye alışıyor. Çorbadan kızı kadar hoşlanmayan babası da bu gelişmeleri şaşkınlıkla izliyor. Peki ama Léa’nın yetişmeye çalıştığı o dolapta ne var?

Film; “Daha iyi yemek için herkesin nedeni kendine” mesajıyla sonlanıyor. Buradan da markanın sadakat programını tanıtıyor ve hem iyi yemenin, hem de karşılığında kazanmanın mümkün olduğunu belirtiyor.

Léa’nın çorba ile olan hikayesine eşlik eden şarkı, filmle aynı ismi taşıyan Je T’aime Trop parçası. Eddy Mitchell ve Les Chaussettes Noires tarafından seslendirilen bu şarkı, filme tatlı bir enerji veriyor ve anlatılan öyküyü destekliyor.

Künye:

Reklamveren: Intermarché
Reklam Ajansı: Romance
Ajans Başkanı: Christophe Lichtenstein
Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Alexandre Herve
Reklam Yazarı: Philippe Pinel, Virgile Lassalle
Sanat Yönetmeni: Vincent Boursaud
Strateji Yönetmeni: Romain Roux
Yönetmen Yardımcıları: Marie-Laure Dangeon, Emilie Franck
Müşteri İlişkileri Yönetmeni: Damien Carlhian
Müşteri İlişkileri Yöneticisi: Anne-Claire Le Moguedec
TV Yapım: Emilie Talpaert
Yapım Şirketi: Insurrection
Yönetmen: Rudi Rosenberg
Ses Yapım: THE

Görsel: YouTube