Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Saçta ve Hayatta ‘Bağlarımızla Güçlüyüz’

Saçta ve Hayatta ‘Bağlarımızla Güçlüyüz’

"Bağlarımızla Güçlüyüz" sloganıyla yayınladığı reklam filminde URBAN Care, saç bakımı aşamalarını kadınların hayat mücadelesi ile eşleştiriyor.

Seçim öncesi yayınladığı “Urban Care ne kadar doğal?” sorusuyla başlayan reklam filminde “Kız kıza takılmak kadar doğal” ifadesi nedeniyle o zamanki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun tepkisini çeken URBAN Care, Bond Plex adlı yeni saç bakım serisini “Bağlarımızla Güçlüyüz” sloganının eşlik ettiği bir reklam filmiyle tanıttı.

Sadece saçlara değil hayattaki her türlü zorluğa karşı güçlü kalan kadınlara ithaf edilen reklam filminde, çağdaş dansçı Ekin Bernay ile birlikte 15 kişilik ekibi kadınların hayatlarında yaşadıkları yıpranmaları betimleyen dans bir koreografisine imza attı. Arthur imzalı reklam filminin prodüksiyonunu Depo Film üstlenirken, yönetmenliğini Thor Saevarsson üstlendi.

Yaşam tarzlarını güvence altına alan reformlar yaptıklarını ifade eden Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın açıklamalarından yalnızca birkaç saat sonra seçim öncesinin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, markanın reklamını işaret ederek yasaklatacaklarını duyurmuştu. Soylu tarafından kabul edilemez olarak nitelendirilen reklam filmine aşağıda göz atabilirsiniz.

URBAN Care yeni kampanyasında kadınların hayat mücadelesine ve aşılan zorluklara dikkat çekerek, güçlü bağlarla yeniden yapılanmanın aşama aşama mümkün olduğunu vurguluyor. Yıpranmışlık, Yeniden Yapılanma ve Güçlü Bağlar şeklinde kodlanan aşamalar, bir saç bakım ürünü formülasyonundan ziyade deprem, seçim gibi yıpratıcı süreçlerden geçen ülkemizde adeta toplumsal iyileşmenin aşamalarına da atıfta bulunarak sosyal mesaj veriyor. URBAN Care’in “Bağlarımızla Güçlüyüz” sloganıyla yayınladığı kampanya filmini ise aşağıda izleyebilirsiniz.

Künye:
Kreatif Ajans: Arthur İstanbul
Prodüksiyon: Depo Film
Yönetmen: Thor Saevarsson
Koreografi ve Oyuncu: Ekin Bernay
Post Prodüksiyon: Tonic Effects
Packshot Design: Matte Studio
Müzik: Rahman Altın

Görseller: Youtube, URBAN Care