Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Reklamcılar Ligi ReLiga’da Futbol Adına Her Şey Var

Reklamcılar Ligi ReLiga’da Futbol Adına Her Şey Var

Reklamcılar Liginde reklam ajansları ve yapım şirketleri sahaya galibiyet parolasıyla çıkıyor.

Her topluluk içerisinde bir an gelir ve birisi çıkıp “Halı sahaya gidelim.” der. Bu sözler herkesin ilgisini toplamaya yeterlidir. Çünkü futbola ilgisi olmayanlar bile sevmediğini belirtme ihtiyacı duyar. Sevenler ise “Nerede yapalım? Kaç kişi takımlar? Minyatür mü normal mi?” sorularıyla başlayan hararetli bir fikir alışverişine sevk eder kendini. Yaş, sosyal konum veya kondisyon önemli değildir halı saha maçı için. Bir de maçın sonunda baklava varsa üzerine söylenecek söz yoktur.


ReLiga
, reklam ajansları ve yapım şirketlerinin bu ikonik cümleye verdiği yanıt. 7’şer takımlı 4 gruptan oluşan ligin 2. haftası bu hafta sonu geride kaldı. Y&R Group, Havas Worldwide, Wanda Digital, Dijital Sanatlar haftayı gruplarında lider tamamlayan ekipler.

ReLiga’ya renk katan pek çok isim ve çalışma var. Pek çok ajans kendi sayfaları üzerinden maça hazırlıklarını eğlenceli videolarla paylaşıyor.

“ReLiga
Youtube’dan izlenir, ReLiga.com’dan takip edilir” pankartları eşliğinde iki takım da sahadayken başlama vuruşuyla maç başlıyor. Kaleciler kalesinde devleşirken iyi orta gol getiriyor. İleri hücum oyuncularını kendilerini defansın arasında unuttururken yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor. Telafisi olmayan dakikalarda orta hakem 4. hakeme bakıyor ve son düdüğü çalıyor.

Görsel; ReLiga