Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Reklamcılar Şimdi de Bistro Açtı!

Reklamcılar Şimdi de Bistro Açtı!

Reklamcıların farklı atılımlarına bir yenisi daha eklendi. Veni Vidi Vici dünya mutfağı ile kaliteli müziği birleştiriyor.

Reklamcılar hobilerini hayatlarının rutini haline getirip girişimci ruhlarını beslemeyi seviyor. Pilavcı, Pizzacı gibi farklı temalarla girişimde bulunmak hem yeni bir heyecan hem de yeni bir soluk katıyor.

Veni Vidi Vici ise reklamcıların yuvadan uçup farklı şeyler denemeye karar verdiği girişimler arasında. Arda Çakın reklamcılık geçmişi olan, şefliği ve gurmeliği hobi olarak yapmak istemeyen bir isim. Yarattığı tatları daha fazla buluşturmak için bu projeye adım atıyor. Hakan Arslan ise boks ile uğraşıyor ve müziğe gönül vermiş. DJ yaftasını kullanmasa da günün farklı saatlerinde farklı tema ve müziklerle Veni Vidi Vici’nin atmosferine yön vermekten keyif alıyor. Bu ikili Vanessa Nasraoğlu ile bir araya gelerek İstanbul’un ilk Fine Dining Bistro’sunun kurdelesini kesiyor.

Taksim’in merkezi sokaklarından biri olan İmam Adnan Sokak’ta yer alan Veni Vidi Vici farklı gün ve saatlerde değişen müzikal yapısı ve İtalyan mutfağının esintisiyle misafirlerini ağırlıyor. Hızlı, panik içinde ve yemeğin tadını alamadan geçiştirilen öğünler yerine sakin ve tadına vararak geçen öğünleri keyifli bir atmosfer ile sunuyor.