Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Piknik Sepetiniz Sizin İçin Hazır

Piknik Sepetiniz Sizin İçin Hazır

Piknik İstanbul, mavi ve yeşile davet niteliğinde bir girişim.

“Piknik yapmak bizce çok romantik ve bir o kadar da keyifli.”

Pek yeni bir girişim olan Piknik İstanbul bu sözlerle karşılıyor sizi. Yeşilden, maviden ve sakin yaşamdan uzaklaştığımız şehir yaşamına kısa bir mola vermek için sizi piknik yapmaya çağırıyor. Sepetiniz sizin için hazır; istediğiniz saatte teslim almanız için sizi bekliyor.

Hafta içi durmadan devam eden yoğun e-posta ve telefon trafiği, şehir dinamikleri, sürekli meşgul olmak ve arkadaşlara vakit yaratamamak hayatın bir rutini haline geliyor. Bu döngünün dışına çıkmak için ise çeşitli girişimlerimiz olsa da başarı oranı değişkenlik gösteriyor. Bu nedenle piknik yapmak, hafta sonunu daha sakin ve gönlünüzce geçirebilmeniz için bir alternatif olmak istiyor.

En az 2 en çok 6 kişilik hazırlanan sepetler 4 farklı menü seçeneği sunuyor. Dilediğiniz menüyü kişi sayısına göre seçtikten sonra e-posta ile iletişime geçmek tek yapmanız gereken şey. Hazırlanan menüler, tek kullan-at yerine sürdürülebilir malzemelerle yapılan sepetlerle teslim ediliyor. Pikniklerin en hoş öğelerinden biri olan piknik sepetleri aynı zamanda doğa ile birlikte varolmalı. Klişeliğinden ötürü kanıksanmış da olsa doğayı bulmak “bulmak istediğimiz gibi” bırakmamız gerekiyor. Piknik İstanbul da sepetlerinde bu özeni gösteriyor.

Şu an sadece sepet teslimatı sadece Mitte Kadıköy’de gerçekleştiriliyor. Ancak projenin büyümesi ve piknik yapmak daha fazla kişinin rutini olursa farklı noktalardan da teslimat sağlamayı amaçlıyor.

Görsel; Piknik İstanbul