Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Raflardan Pinterest’e: LoveList

Raflardan Pinterest’e: LoveList

LoveList internet aleminde değil gerçek dünyada beğendiğiniz ürünleri doğrudan Pinterest sayfanıza gönderiyor.

Alışveriş deneyimini hem sosyalleştiren, hem de size gerçek bir fayda sağlayan bir uygulama LoveList.

Pinterest’te beğendiğiniz, sahip olmak isteyeceğiniz yerleri, fotoğrafları, ürünleri pinliyorsunuz. Yani bir nevi almak istediklerinizin listesini de orada organize bir şekilde tutabiliyorsunuz. Peki ya bunu gerçek bir alışveriş deneyimiyle birleştirseler?
Gerçek ürünleri, yani rafta elle tutabildiğiniz şeyleri Pinterest’e doğrudan gönderebilmeniz için var bu uygulama. Bir ürünün barkodunu okuttuğunuzda uygulama ürünü tanıyor ve tek tuşla onayınıza sunuyor. Bu uygulama içinden doğrudan istediğiniz board’a pinleyip Pinterest hesabınıza gönderebilirsiniz ürünü. Böylece Pinterest sayfanızda ayrı ayrı kategorilerde almak istedikleriniz linkleriyle birlikte bulunuyor olacak. Bunu bir evlilik ya da doğum günü hediyesi organizasyonlarında da sevdiklerinizle paylaşmak için kullanabilirsiniz.Brad Mahler tarafından yaratılan bu uygulamanın geliştiricisi ve kurucu ortağı da Mark Tholking.

LoveList yalnızca Amazon’un ürün deposunda var olan ürünler için çalışıyor. İlerde ürün seçeneğini genişletmeyi de hedefliyor.