Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Punch BBDO, Filenin Sultanları’nı Destekleyen Markaları ve En İyi Reklamları İnceledi

Punch BBDO, Filenin Sultanları’nı Destekleyen Markaları ve En İyi Reklamları İnceledi

Punch BBDO; TVF A Milli Kadın Voleybol Takımı ile çalışan markaların filmlerini mercek altına aldı ve belirlediği kategorilerde en beğendiği reklamları, ”En Sıkı Yumruk” ilan ederek inceledi.

Punch BBDO; Filenin Sultanları ile iş birliği içinde hazırlanan, farklı tonalite ve yaklaşımlar içeren, desteklerini gösteren reklam filmlerinin kuşağa getirdiği hareketi yakından inceledi. Aynı zamanda spor sponsorlukları, milli gurur ve destek gibi kavramlara yapılan yatırımları mercek altına aldı.

Ajans, 21 farklı reklam filmini; kullanılan yaklaşımlar, anlatılan hikayeler ve odağa konan kavramlar bakımından 5 gruba ayırarak raporladı. Her kategoride, en beğendiği reklamı ”En Sıkı Yumruk” ilan eden ajans, aynı zamanda bu reklamları detaylarıyla inceledi.

Bu kategoriler, raporda şöyle sıralanıyor:

  1. Ürüne Bağlayanlar
  2. Olimpiyatlara Taşanlar
  3. Kadının Gücünü Hatırlatanlar
  4. Genel Destek Verenler
  5. Takla Attıranlar

“En Sıkı Yumruk” analizleri

“Olimpiyat kuşaklarında yer alan aponsor markalar” ve olimpiyat kuşaklarında yer alan tüm markalar” listesiyle başlayan rapor, yukarıdaki 5 kategoriyi ana başlıklar halinde değerlendiriyor. Her bir kategori altında En Sıkı Yumruk’lar, neden bu ünvanı hak ettikleri ve yaklaşımları açıklanıyor.

Raporun kapanışındaki şu ifadeler ise hepimizin duygularına tercüman olacak türden:

“Filenin Sultanları’nın güncel televizyon iletişimlerinde yarattığı etkiye kayıtsız kalamayarak, bu etkiyi sizler için mercek altına almaya çalıştık. ‘Umudun karşıtı umutsuzluk değil, teslimiyettir’ ilkesini benimseyen bu kadınlar, ülkenin zorlu gündemlerine rağmen hepimize umut ve ilham kaynağı oldu. Azim ve cesaretle parlayarak, Cumhuriyet değerlerini geleceğe taşıyacak, yeni nesillere örnek olmaya devam edecekler. Bu zor zamanlarda bile topluma moral vermeyi başaran Filenin Sultanları’yla gurur duyuyor, bize ilham oldukları için teşekkür ediyoruz. Aysu & Melisa”

Rapora buradan erişebilirsiniz.

Görsel: Punch BBDO