Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Pop-up Ajans Darda Kalan Ajanslara Taze Fikir Getiriyor

Pop-up Ajans Darda Kalan Ajanslara Taze Fikir Getiriyor

Bir staj programı gibi tasarlanmış gezici reklam ajansı Pop-up Agency dünyanın neresinde olursanız olun sizinle 48 saat çalışabilir.

6 yaratıcı öğrencinin kurduğu Pop-up Agency, yani mobil ajans 48 saatliğine dünyanın neresinde olursa olsun reklam ajanslarına misafir olup yaratıcı fikri ve stratejiyi oluşturup bir sonraki duraklarına geçiyor. Birçok ülke, dolayısıyla kültürden gelen, farklı alanlarda uzmanlaşmış ajansın ekibi, beraber aldıkları bir dersin staj projesi olarak bu konsepti oluşturmuş ama şimdiden Singapur, Londra, Hong Kong, Amsterdam, Berlin gibi şehirlerde maceraları birikmiş bile. Mayıs ayından Haziran ayına kadar 15 ayrı ülkede 15 hafta iki günlük projeler gerçekleştirecek mobil ajans, ajanslardan yarattıkları kampanya ve bu 2 günlük çalışma için ücret talep etmiyor.Toplamda 4 gün şehirde kalıp 2 gününde ajans için çalışan ekibin 6 kişinin uçak, kalacak yer, yeme-içme masrafları ajanstan bekleniyor.

Hyper Island’daki derslerde öğrendikleri metodoloji ve teorik bilgiyi, pratiğe çevirmek isteyen öğrenciler, brief’i 48 saatte çözmenin pratiğini de yapmış olacaklar.
https://vimeo.com/64820476
https://vimeo.com/65772873
https://vimeo.com/63888244
Sitelerinde ortaya çıkardıkları projelerden örnekler de görebilirsiniz.