Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Podyumda Humane Ai Pin

Podyumda Humane Ai Pin

Coperni ile iş birliği yapan Humane, “Humane Ai Pin”i Paris Moda Haftası’nda tanıttı.

Humane ve Coperni’nin iş birliği, bu yıl 25 Eylül – 3 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen Paris Moda Haftası’nın en çok ses getiren gelişmelerindendi. Humane Ai Pin daha önce teknoloji haberleri ve sosyal medya üzerinden pek çoğumuzun varlığından haberdar olduğu bir cihazdı. Örneğin TED demosunda Humane’in kurucu ortağı Imran Chaudhri’nin bu cihazı taktığına şahit olmuştuk.

Paris Moda Haftası’nın podyumunda Naomi Campbell ve diğer modellerin kıyafetleri üzerinde gösterilmesiyle tüm dünya bu cihaza, daha yakından bakma şansına sahip oldu.

Humane Ai Pin’in tüm özellikleri ve işlevleri, 9 Kasım’da açıklanacak

Coperni defilesinde, cihazın kullanımıyla ilgili detaylı bir demo yapılmamış olsa da en azından temel olarak neye benzediği net bir şekilde gösterilmiş oldu. Hala ne kadar bağımsız olduğu, üçüncü taraf uygulamaları destekleyip desteklemediği veya genel olarak onunla nasıl etkileşimde bulunduğunuz hakkında detaylı bir fikrimiz yok. Bu sorular, özellikle Chaudhri’nin eski Apple meslektaşı Jony Ive ve OpenAI ile olan – potansiyel – rekabeti yaklaşırken önemli olacak.

@voguemagazine

Blink and you may have missed the one and only #Naomi opening Coperni’s spring 2024 runway during ParisFashionWeek.

♬ original sound – Vogue

Bir akıllı telefon veya başka bir yardımcı cihazla eşleştirilmesi gerekmeyen Humane Ai Pin, tamamı Qualcomm Technologies’in gelişmiş Snapdragon platformu tarafından desteklenen yapay zeka destekli optik tanıma ve lazer projeksiyonlu ekrana sahip. Akıllı telefon sonrası (post-smartphone) mobil bilgi işlem çağında yapay zekadan yararlanmak için özel olarak tasarlanan ilk giyilebilir cihaz Humane Ai Pin’in tüm işlevleri, 9 Kasım’da tam olarak açıklanacak.

@decadencechic

COPERNI SS24 #fashionshow at #parisfashionweek #coperni #fashionstyle #runwaymodels #catwalk #mannequin #tiktokfashion #decadencechic

♬ son original – decadencechic

Görsel: Humane