Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Pocket Racing, Oyuncak Otomobili Tabletle Birleştiriyor

Pocket Racing, Oyuncak Otomobili Tabletle Birleştiriyor

Pocket Racing, fiziksel oyuncak otomobili tablet uygulamasıyla birleştiren interaktif bir Kickstarter projesi.

1:64 oranındaki minyatür oyuncak otomobil Hot Wheels, yakıt olarak yalnızca hayal gücünü kullanıyor ve yerler, masalar, koltuklar gibi pek çok zemin onlar için birer piste dönüşüyor.

Pocket Racing’in yapımcıları ise, bu minyatür otomobillerin benzerlerini tabletlere indirilen bir uygulamayla birleştirip çocukların oynarken daha çok keyif alacağı, interaktif bir deneyim yaratmak istiyor.

Kickstarter’da 50.000 dolar hedefiyle kampanya başlatan Pocket Racing’in Hot Wheels’lerle hemen hemen aynı boydaki oyuncak otomobillerinin içinde renk değiştiren LED ışıklar ve yol koşullarıyla manevralara göre aracı zıplatabilen 3 piston bulunuyor.

Ayrıca, minik otomobillerin altında Pocket Racing 2.0 oyununda yer alan görsel sinyalleri ve aracın tablet ekranına yerleştirildiğini algılayan bir ışık sensörü bulunuyor.

Oyun sırasında artan hareketin dozuna göre minyatür otomobil içine yerleştirilen renkli ışıklar yanıp sönüyor, otomobil zıplamaya başlıyor. Oyunda yaşanan büyük bir kaza veya aracın tamamen parçalanması durumunda minik otomobil yukarı sıçrıyor ve oyunun bittiğini işaret ediyor.

iOS ve Android tabletlerle uyumlu Pocket Racing 2.0 uygulaması ve oyuncak otomobile 38 dolarlık erken sipariş seçeneğiyle Kickstarter üzerinden sahip olabilirsiniz.

https://www.kickstarter.com/projects/560773543/pocket-racing-20-race-a-real-car-on-your-ipad/
Görsel: Pocket Racing