Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Apple World Gallery, 23 Nisan’da Çocuk Fotoğraflarıyla Renkleniyor

Apple World Gallery, 23 Nisan’da Çocuk Fotoğraflarıyla Renkleniyor

Apple, iPhone 6s World Gallery kampanyasını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara armağan etmek için dünyanın çeşitli ülkelerinde Apple cihazlarla çekilen çocuk portreleriyle birlikte yeniledi.

Apple’ın iddialı akıllı telefon modelleri iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın geliştirilmiş kamera sensörü sayesinde yüksek kaliteli fotoğraflar çekebildiğini gözler önüne seren iPhone 6s World Gallery’de (iPhone 6s Dünya Galerisi), dünyanın çeşitli ülkelerinde yaşayan 41 kişinin çektiği toplam 53 fotoğraf yer alıyor. Her gün, iPhone kullanıcısı amatör ve profesyonel fotoğrafçılar tarafından çekilen ve gündelik yaşamın değerli anlarını yansıtan fotoğraflar, bu çevrimiçi alanda bir araya toplanıyor.

Günümüz mobil görsel kültürünü yansıtan bu fotoğraflar arasından özellikle bu galeri için çekilmemiş olanlar, açık hava ve basılı reklam kampanyaları aracılığıyla paylaşılıyor. Apple, tarihin en büyük mobil fotoğraf galerisi olarak tanımlayabileceğimiz iPhone 6s World Gallery’le birlikte insanların yaşadıkları şehirlerde bu galeriyi görebilmelerini istiyor ve bir an önce fotoğraf çekmeye başlamaları için onları yüreklendirmeyi hedefliyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında dünyanın çeşitli ülkelerinde iPhone’larla çekilen çocuk portreleriyle birlikte güncellenen iPhone 6s World Gallery kampanyasına Türkiye’den dahil olan portre fotoğrafı, İzmit’te yaşayan ve elektronik mühendisliğiyle uğraşan Salih Kelleci’ye ait. Kelleci, 4 buçuk yaşındaki kızının fotoğrafını iPhone’un arka kamerasıyla, selfie çubuğu ya da herhangi bir ek uygulama kullanmadan Kocaeli’de çekmiş ve çekimden sonra fotoğrafa hiçbir rötuş uygulamamış.

Apple, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 2 alışveriş merkezlerinde yer alan Apple Store’larda bu güne özel 2 atölyeyle kutlayacak. Atölyelere katılmak isteyenler Zorlu ve Akasya’da gerçekleşecek atölyelere kayıt olup, onlar hakkında detaylı bilgi alabilecek.

23 Nisan’a özel Dünya Galerisi’nde Salih Kelleci’nin haricinde
Kore’den Bitnara Lee, İngiltere’den Tracey Dobbs, Tayland’dan Jirasak
Panpiansin, Amerika’dan Erin Brooks, David Burkhart, Athia Renee gibi dünyanın
dört bir yanından 18 fotoğrafçının çocuklarla ilgili fotoğrafları yer alıyor.

Görsel: Apple