Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Whiskas’tan Birkaç Adımda Şık Kedi Oyuncağı Yapma Rehberi

Whiskas’tan Birkaç Adımda Şık Kedi Oyuncağı Yapma Rehberi

Whiskas’tan evde kendi kendinize yapabileceğiniz birkaç basit değişiklik ve eklemeyle birlikte mobilyalarınızı kedilerinize göre uyarlamanıza yardım eden tavsiyeler.

Whiskas Avustralya, Clemenger BBDO Sydney ile birlikte “Cat Hacks” adındaki bir dizi inovatif kampanya videosu hazırladı. Bu videolar, meraklı ve sevimli kedi dostlarınıza uygun mobilyalar yaratmanız için tavsiyelerde bulunuyor. Her biri 15 saniye süren 6 videoluk seride, Whiskas, müşterilerinden evlerinde var olan mobilyaları hackleyerek ve çeşitli objeleri değerlendirerek kediler için kullanışlı eşyalar yaratmasına yardımcı oluyor.

Bu videolar sayesinde, kedilerin; gerinme, bir şeyler çiğneme ve etraflarında gördükleri hemen her şeye tırmanma dürtülerini tatmin etmelerini sağlayacak ve aynı zamanda sağlıklarına iyi gelecek eşyalar yaratabiliyorsunuz.

Örneğin; boş bir karton kutuyu kedilere özel ev eğlence sistemi olarak kullanabilirsiniz, metal iskeletli sehpanızın bir ucundan diğer ucuna bir parça kumaş bağlayıp sehpanızı dört ayaklı, tüylü dostunuz için bir hamak haline getirebilirsiniz ya da kullanmadığınız boş bir paspası bir fotoğraf çerçevesine tutturup kedilerinize tırnaklarını geçirerek diledikleri gibi gerinip rahatlayabileceği bir alan yaratabiliyorsunuz.

Whiskas Avusturalya, IKEA gibi DIY (Do It Yourself – Kendin Yap) mobilya kurulumlarının, işin ehli kişilerden yardım almadan yapılan ev boyama ve tadilat işlerinin giderek yaygınlaştığı bugünlerde, bir hayli popüler hale gelen bazı eşyaları farklı objelerle birleştirip hayatı kolaylaştıran icatlar ve kestirme yollar yaratma, diğer adıyla ‘hackleme’ konseptini tercih etmiş.

Reklam kampanyası için kedilere uyarlanan mobilyalar, Mars Petcare tarafından desteklenen hayvanlara yardım derneği PetRescue tarafından kurtarılan kedilere bağışlanmış.

Künye:

Reklamveren: Whiskas Avustralya
Başlık: “Cat Hacks”
Reklam Ajansı: Clemenger BBDO Sydney
Üst Yaratıcı Yönetmen: Paul Nagy
Yaratıcı Yönetmenler: Luke Hawkins, Ben Smith
Metin Yazarı: Simon Gibson
Editör: The Glue Society’s Luke Crethar
Sanat Yönetmeni: Dan White
Kıdemli Tasarımcı: Daniel Mortensen
Tasarımcı: Claire Sutton
Stratejik Planlama Yöneticisi: Kit Lansdell
Grup Hesap Yöneticisi: Maddie Marsh
Kıdemli Hesap Yöneticisi: Lena Dawson
Prodüksiyon Şirketi: Revolver/Will O’Rourke
Yönetmen: The Glue Society’s Paul Bruty

Görsel: YouTube