Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Playgrounds Dijital Sanatlar Festivali Tanıtım Filmi

Playgrounds Dijital Sanatlar Festivali Tanıtım Filmi

Ekim sonunda Hollanda’da düzenlenen festivalin ardından The Mill ve bif, festivaldeki isimlerin yer aldığı bir tanıtım videosu hazırladı.

Dijital sanatlara yönelik pek çok çalışmanın yer aldığı Playgrounds Festivali bu yıl 28 – 31 Ekim tarihlerinde Tilburg ve Amsterdam şehirlerinde düzenlendi. Söyleşi, eğitim, gösterim ve canlı performans gibi geniş bir program akışına sahip olan festivalde Dumb Ways to Die animasyonunu yapan Julian Frost da konuşmacılar arasındaydı.

Festival sonrasında ise The Mill ve bif bir araya gelerek festivalde yer alan isimler için bir kısa film yayınladılar. Dijital sanatların analog dünyaya sıçramasıyla doğan ve iki platform arasındaki uyumsuzluktan ortaya çıkan bozulma anları derleniyor. Dijital dünyada yaşanabilecek küçük deformasyonların analog dünyada nasıl görüneceğini sorguluyor. Ve muhakeme devam ederken, festivalde yer alan sanatçıların isimleri animasyonda yer alıyor. Özünde bir tanıtım filmi olan bu yapım aynı zamanda kendi önermelerini de taşıyor.

The Mill, geçtiğimiz ay Honda Type-R ve LeBron James’in yer aldığı Re-Established 2014 filmleriyle de kendinden bahsettirmişti.

Yönetmen: bif
Ses tasarımı: Echolabs
Yapımcı: The Mill

Görsel; Vimeo