Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
GRID – Dijital Kültür ve Hareketli Görüntü Festivali

GRID – Dijital Kültür ve Hareketli Görüntü Festivali

Avrupa etkinlik takvimine girmeyi hedefleyen GRID, Türkiye çıkışlı ilk uluslarası dijital sanatlar ve hareketli görüntü festivali.

Bizim de artık yeni nesil sanat festivalimiz var! Bigumigu olarak sponsor olduğumuz Türkiye çıkışlı ilk uluslarası dijital sanatlar ve hareketli görüntü festivalimiz GRID, 11 Mayıs’ta İstanbul’da. Kurye Video Organizasyonu‘nun ellerinden çıkan festival YEM’de düzenlenecek.
Dijital tasarım, post prodüksiyon ve reklam alanından emekçi sektör profesyonellerini yeni bağlantılar ve iş ortaklıkları kurabilmeleri için bir araya getirme ortamı da sağlayan festival-seminer formatının İstanbul’dan temsilcisi de GRID oldu. Alışılagelmiş formatların dışına çıkan etkinliğin yaratıcısı ekip bundan önce OFFF Festivali’ni İstanbul’da düzenlemişti, şimdiki hedefleri de Avrupa etkinlik takvimine ilk sıralardan girmek. GRID’te tasarımcılar, sanatçılar, sinemacılar, reklamcılar; tasarımından tipografiye, post prodüksiyondan illustrasyona, interaktif işlerden sosyal medya projelerine kadar içinde yaratıcılık barındıran her alandan usta isimleri dinleyecek ve bir arada olmak istediği insanları bulmuş olacak.
Meraklıları hazır olsun: Festival ilk yılında 2010’da Adweek, AdAge ve Creativity tarafından en iyi reklam ajansı da seçilen Wieden + Kennedy ile geçtiğimiz yılın en iyi mobil ajansı R/GA’dan isimler de ağırlıyor. Oscar ve Grammy adaylıkları ile meşhur Nexus Interactive Arts, Serial Cut, Dvein, Menno Fokma, United Visual Artists, D&AD ve Grafis ödüllü Si Sicott ve Onur Şentürk de listede. Ünlü tasarımcılar birer saatlik sunumlarla karşımızda olacak.
11 Mayıs
Yapı Endüstri Merkezi (YEM), Fulya
biletler ve etkinlik takvimi ile ilgili ayrıntılı bilgi: www.gridthefestival.com
bilet satışı sosyotix.com‘da