Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Pizza Kutularındaki Minyatür Masa, Sandalyelerine Kavuştu

Pizza Kutularındaki Minyatür Masa, Sandalyelerine Kavuştu

john st., Boston Pizza için hazırladığı kampanyada pizza kutularının içindeki masaya benzer plastik koruyucuya minyatür sandalyeler ekledi.

Pizza siparişinizi teslim aldığınızda kutunun içinde tam ortada minik beyaz plastik bir nesne olduğunu görürsünüz. Merak edip araştıranlar bilir, minyatür bir masayı andıran bu nesne, pizzanın üst kısmı sıcakken kutuyla temas edip yapışmasın diye yerleştiriliyor. Bu nedenle, nesne pizza saver (pizza koruyucu) adını taşıyor. Boston Pizza ve yaratıcı ajans john st. The Pizza Patio Set adlı kampanyada bu nesneye esprili ve şirin mi şirin bir dokunuş yaptı.

Pizza kutularındaki tatlı sürpriz

john st. çoğu insanın pizza kutusunda gördüğü o masa imgesini ustalıkla tespit ederek hayata geçirmiş ve bence Boston Pizza için eşsiz bir kampanyaya imza atmış. Aslına bakarsanız ajansın yaratıcı yönetmeni Paul Little, çevresindeki insanların bu nesneyi masaya benzettiklerini sesli olarak dile getirdiklerini hatırlıyor. Bu gözlemin verdiği güçle sağlam bir bir fikir ortaya koyduklarından eminlermiş ve hemen gerçekleştirerek pizza tutkunlarını mutlu etmeye karar vermişler.

There’s no table too small to gather round. #PizzaPatio

A post shared by Boston Pizza (@bostonpizzacanada) on

Bu arada bu kampanya Boston Pizza ve john st.’in ilk iş birliği de değil. İkili daha önce de yatak servis tepsisine dönüşen pizza kutusu ile espri anlayışlarını ortaya koymuştu.

Minyatür masa ve sandalyeler, geçtiğimiz hafta Kanada’nın bazı bölgelerinde Boston Pizza’dan sipariş veren müşterilere ulaştırılmış. Eminim müşteriler için unutulmaz bir sürpriz olmuştur. Dahası, kampanya teslimat yapılan müşterilerle sınırlı kalmayıp şanı internette yürüyen bir virale dönüşmüş. Sandalyeler, modern dış mekan takımlarının tam anlamıyla küçük ölçekli reprodüksiyonları. Gıda açısından güvenli malzemeler kullanılarak 3B baskı ile üretilmişler.

Künye:
Reklamveren: Boston Pizza
Ajans: John St.
Yaratıcı Şef: Angus Tucker
Yaratıcı Yönetmen: Paul Little
Metin Yazarı: Robbie Percy, Ryan Kukec
Sanat Yönetmeni: Caroline Friesen

Görsel: Twitter