Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Photoshop Renklerini Cebe Sığdıran Akıllı Kalem

Photoshop Renklerini Cebe Sığdıran Akıllı Kalem

Cronzy, 16 milyon rengi cebinizde taşımanızı ve etrafınızda gördüğünüz herhangi bir nesnenin renginde çizim yapmanızı sağlıyor.

Cronzy, çizimle ve resimle uğraşan yaratıcı bünyelerin her zaman hayalini kurdukları, yanlarından ayırmak istemeyecekleri özellikte bir akıllı kalem. Cronzy, 16 milyon CMYK rengi yalnızca saniyeler içinde Bluetooth’la eşleşen uygulama ya da etrafınızda gördüğünüz objelerden tarama yöntemiyle elde etmeyi sağlıyor. Kullanıcı, kalemi yalnızca birkaç saniyeliğine çizim yapmak istediği rengin üstünde tutup düğmeye basıyor. Rengi algılayan Cronzy, tuvale ya da eskiz defteri sayfalarına bu rengi kolayca uygulayabilmenizi sağlıyor.

Gümüş ya da siyah renklerdeki kalem, şarj aleti ve oldukça şık görünümdeki şarj kutusuyla birlikte geliyor. Kalemin inceden kalına 5 farklı ucu bulunuyor. Tek şarjda 7 saat kullanılabilen illüstratörler için mucize niteliğindeki Cronzy, yüksek hassasiyet mekanizmasına sahip bir algoritmayla çalışıyor. Kalemle senkronize çalışan mobil uygulamanın favori rengi kaydetme ve çizimlerinizi başkalarıyla paylaşabilme gibi diğer bazı fonksiyonel özellikleri de mevcut.

Kullanıcısına sınırsız olasılıklar sunan Cronzy, Photoshop’tan renk eşleştirme hadisesine esneklik kazandırarak ergonomik bir alternatif oluşturuyor ve gömlek cebinde bile rahatça taşınabiliyor. Indiegogo’daki kampanya destekçilerine 2017’nin sonbaharında ulaştırılması planlanan Cronzy’nin erken satış fiyatı ise 179 dolar.

Görsel: Cronzy, YouTube