Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Peteklerinize Artık Daha Farklı Bir Gözle Bakacaksınız

Peteklerinize Artık Daha Farklı Bir Gözle Bakacaksınız

İstanbul Petek Temizleme’nin petek temizliğini vurgulayan halay temalı videosu peteklerin yaşadığı olayları görselleştiriyor.

Reklamlarda her zaman yüksek maliyet yüksek kalite demek değildir. Kimi zaman hiçbir masraf yapmadan ortaya konan işler ödüllük kalitede olabilir. Sonuçta markalar için asıl olay özgün olmak, mesajı doğru iletmek ve müşterilerin aklında yer edinmek. Duygusal Halı Yıkamacılar olarak bildiğimiz Metin ve Taşkın Yüksek kardeşlerin kendilerince geliştirmiş oldukları reklam ve pazarlama yöntemi buna örnek olabilir. YouTube sayfasında yayınladıkları belgesel, sıradan halı yıkama metinlerden çok uzak el ilanları ve röportajları ile bir markanın sosyal medyayı nasıl verimli bir şekilde kullanıp adından söz ettirebileceğini göstermişti. İstanbul Petek Temizleme’nin de benzer bir yaklaşımla eğlenceli bir iş ortaya koyduğunu söyleyebiliriz.

Petekleriniz kışa ne kadar hazır?

İstanbul’un farklı noktalarında hizmet gösteren İstanbul Petek Temizleme, yaklaşan kış aylarıyla birlikte müşterilerinin peteklerinin ne kadar hazır olduğunu sorguluyor. Şirketin geçtiğimiz Ocak ayında petek temizliği hakkında hazırlamış olduğu halay temalı eğlenceli video soğukların yaklaşması ile birlikte sosyal medyada yeniden gündem oldu. Soğuk havalarla birlikte kombilerin yeniden açılmasıyla peteklerde ne gibi değişikliklerin yaşanabileceği halay videolarından derlemelerle anlatılıyor.

Şirket, tıkalı peteklerin doğalgaz faturasına yansıyacağını hatırlatmak istiyor. Yüksek ayarda çalışan veya arızalı olan kombinin peteklere yaptığı etkiyi, peteklerde oluşan sıcaklık farkını halay çeken insanlar üzerinden tasvir ederek anlatmak istediklerini görsel ve anlaşılır bir şekilde destekliyor.

Sosyal medyadaki paylaşımlar da yaklaşık 40 saniyelik videonun ne kadar etkili olduğunu gösterir nitelikte. Öyle ki Kristal Elma’ya bile aday gösterenler oluyor. Petek temizliğinin daha verimli bir şekilde ısınmaya etki ettiğini gösteren bu eğlenceli videoyu izledikten sonra evdeki peteklere artık daha farkı bir gözle bakacağınızı söyleyebiliriz.

https://www.instagram.com/p/CGVRw1mDxRG/

Görsel: İstanbul Petek Temizleme Twitter