Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Parmağınızdaki Kişisel Antrenörünüz: BioRing

Parmağınızdaki Kişisel Antrenörünüz: BioRing

BioRing akıllı yüzük, sağlıklı bir yaşam sürmek için yerine getirilmesi gerekenleri kullanıcısına otomatik olarak hatırlatıyor.

Sağlıklı yaşam yüzüğü BioRing; yakılan kalorinin yanı sıra vücuda alınan karbonhidrat, yağ ve protein miktarını, kalp atış hızını, atılan adım sayısını, vücudun duyduğu su ihtiyacını, stres ve uyku seviyelerini ölçerek bağlı olduğu mobil uygulama sayesinde görüntüleyen ve kullanıcının diyet, egzersiz programı oluşturmasına ya da sahip olduğu kiloyu korumasına yardım eden kişisel bir antrenör.

Vücudun ihtiyaç duyduğu besinleri tüketmek, egzersiz, düzenli uyku ve stresin azaltılması sağlıklı bir yaşamın temelini oluşturuyor. BioRing, bu aşamaları kontrol edebilmeniz ve kendinizi geliştirebilmeniz için diğer giyilebilir teknolojilerle ulaşamayacağınız bir asistanlık hizmeti sunuyor. Yüzük, FitBit gibi egzersiz bilekliklerinden yalnızca yakılan kaloriyi değil, alınan kaloriyi de ölçebilme özelliğiyle ayrılıyor ve uzayıp giden diyet ve egzersiz listeleri böylece tarih oluyor.

Küçük, hafif ve şık İskandinav tasarımı BioRing akıllı yüzük; kilo vermek, sahip olunan kiloyu korumak, (kas geliştirici egzersiz programıyla) güçlenmek, uyku saatlerinin düzenlenmesi, fazla stresin atılması, vücudun ihtiyacı olan suyun alınması, daha üretken ve daha hareketli bir yaşam için yapılması gerekenleri hatırlatmak gibi pek çok özelliğe sahip.

10 metreye kadar su geçirmeyen BioRing, 3 aks ivme ölçer, biyo-direnç ölçer (hücrelerdeki glikoz ve su seviyesini ölçüyor) ve optik kalp atış hızı sensöründen oluşuyor. Yüzüğün 35mAh’lık lityum polimer pili 1 haftaya kadar dayanıyor. Kablosuz şarj edilebilen pil, 1 saatte tamamen doluyor. iOS 8 ile Android 4.4 ve üzeri işletim sistemleriyle uyumlu çalışan BioRing, Bluetooth ile senkronize oluyor. Siyah, beyaz, mavi renklerin yanı sıra 18 ayar altın ve gümüş seçenekleri de bulunan, Indiegogo’daki kampanya sürecini başarıyla tamamlayan BioRing’in 3 rengine 219 dolar, altın modelini ise 469 dolar karşılığında satın alabilirsiniz.


Görsel: YouTube, Indiegogo