Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Oyver.org

Oyver.org

Yerel seçimler için son haftaya girmek üzereyiz. Geçtiğimiz genel seçimlerde Koyverme Oyver kampanyasını duyurmuş ve destek olmuştuk (burada ve burada). Bu seçimlerde de oyver.org kampanyasını duyuralım bari.

Kampanyanın ana mesajı “oyunu kullan, üşenme”. Altmetninde ise, oyunu Kemal Kılıçdaroğlu’na vermeyi düşünüyorsan evinde pinekleme, gel de oyunu at diyor.

Kampanya için çok cici rozet tasarımları yapılmış. (Görseli elmaaltshift‘ten aldım)

Ayrıca tanıtım metni, manifesto gibi bilgiler de mevcut sitede. Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal mecralarda tanıtımı için yapıldığını tahmin ettiğim sitede hedef kitlenin özellikle bizim gibi reklam, tasarım, pazarlama evrenindeki modern gençler olduğu seziliyor.

Bu arada Kemal Abi’nin kulaklarını bir de iPhone reklamıyla çınlatalım. Daha önce de belirttiğim gibi, iPhone’umda en çok vakit geçirdiğim uygulama LOLCats adlı komik kedi fotoğrafları gezgini. Bu ücretsiz programın altındaki banner alanı AdMob tarafından satılıyor. Daha önce Garanti’nin kullandığını belgelemiştik hatırlarsanız. Geçen gün komik kedi görsellerine bakarken Kemal Kılıçdaroğlu reklamıyla karşılaşmak beni çok şaşırttı ve gülümsetti. Reklamın bağlantısı mobil bir siteye gidiyordu. Orada okuma yazma bilmeyenlerin ceplerinde iple seçim sandığına gidebileceklerini öğrendim.