Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Oyunlaştırmanın Finansla Buluşması: Movenbank

Oyunlaştırmanın Finansla Buluşması: Movenbank

Plastik kredi kartlarının yerlerini yavaş yavaş yavaş mobil uygulamalara bırakmaya başladığını Marketing Türkiye'deki köşemde dile getirmiştim, takip edenler bilir. Bu konuyu yeni sistemlerdeki her türlü oyuncuyu ve teknolojiyi inceleyerek sunumlarımızda da anlatıyoruz, sanırım buraya da bir özet yazı yazmam gerekiyor yakın zamanda.

İşte Movenbank, finans endüstrisindeki bu değişim zamanını sezerek kurulmuş bir girişim. Bir internet start-up şirketi mantığıyla bankacılık konusunu hem mobil hem de oyun dünyasıyla birleştiriyor. Bankada hesap açıldığında kendi profilinizi oluşturuyorsunuz ve belirlediğiniz hedeflere ya da bankanın belirlediği hedeflere ulaştıkça da çeşitli rozetler ve ünvanlar kazanıyorsunuz, bunları arkadaşlarınızla da paylaşabiliyorsunuz. Movenbank plastik kredi kartı basmıyor, bankanın kredi kartını da NFC’li telefonda kullanıyorsunuz.

Aşağıda en altta gördüğünüz rozet benim alfa aşamasında projeye dahil olduğumun nişanı. Movenbank'ın anketi sonucu bana uygun gördüğü finansal profil de "rock star".
cheeky