Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Otel Odalarındaki Mini Moda Barları

Otel Odalarındaki Mini Moda Barları

Pimkie, son koleksiyonuna ait ürünleri otel odalarına koyduğu “Mini Moda Barları”yla tanıtıyor.

Giyim markası Pimkie’nin Happiness Brussels ile gerçekleştirdiği projede Belçika, Antwerp’teki bir butik otelin odalarına “Mini Moda Barları” yerleştirilmiş. Aynı ani çikolata krizleri gibi, moda ihtiyaçları da düşünülerek, “Mini Moda Barlarının” içi Pimkie’nin son koleksiyonundan giysi ve aksesuarlarla doldurulmuş.

Mini Moda Barları”na konulan giysiler otelin konumu ve genel hava durumu düşünülerek seçilmiş. Diyelim ki otelinize yerleştiniz ve dışarıda hiç hesapta olmayan bir yağmur var. Dolapta Pimkie’den şık bir yağmurluk bulunuyor. Ya da aniden romantik bir yemeğe davet edildiniz. Parıltılı aksesuar seçenekleri emrinize amade. Yürümekten ayakkabılarınız mı vurdu? Yürüyüş ayakkabısı “Mini Moda Barı”ndan size bakıyor. Şayet bir şey alırsanız ödemesini de aynı mini bardan alınan içecekler gibi, otelden çıkarken yapıyorsunuz.

Pimkie’nin “Mini Moda Barları”, seyahat sırasında zor durumda kalan insanların hoşuna gidecek bir uygulama olmuş. Pimkie, aslında insanlara çaktırmadan ev rahatlığında bir alışveriş deneyimi sunarak, alışveriş yapası olmayan adama bile otel odasında yattığı yerden “şunu bir denesem mi ya” dedirtecek bir “Mini Mağaza” hazırlamış.

Uygulama şuanda sadece Antwerp, Belçika’daki butik otel Banks’ta var ancak yakında diğer Avrupa şehirlerinde uygulanması planlanıyor.

Görsel; minifashionbar, Youtube