Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Balmumu Terminatör Heykelinin Beklenmedik Hareketi

Balmumu Terminatör Heykelinin Beklenmedik Hareketi

Arnold Schwarzenegger, Terminatör'e dönüşerek taklitlerini oyuna getirip balmumu heykeli yerine geçiyor.

Serinin devam filmi Terminatör Genisys’in vizyona girmesine kısa bir süre kaldı. Seri ’90’lardan günümüze gelen bir jenerasyon için birçok anlam ifade ediyor. Hele ki Arnold Schwarzenegger’in yaşlanmasına, Kaliforniya Valisi olmasına ve hayatında değişen birçok olaya rağmen yeniden Terminatör olarak görmek bile heyecan yaratıyor.

Arnold Schwarzenegger de izleyicilerin bu heyecanı biliyor ve onlara küçük bir şaka yapmaya karar veriyor. Hollywood sokaklarına Terminatör makyajıyla çıkarak yolda yürüyen insanlara filmden replikleri alıntılıyor, selfie çubuğuyla poz veriyor. Hatta Terminatör taklidi yapan biriyle karşılaştığında galip gelmek için rolünden ödün vermiyor.

Yolculuğunun sonunda balmumu heykelinin olduğu müzeye giriyor ve adeta bir avcı gibi, onunla fotoğraf çekecek ziyaretçileri bekliyor. Hareket etmesiyle birlikte de tatsız şakasıyla insanların gününe iz bırakıyor. Tüm bu şakalarının ve rolünün altında bir sosyal sorumluluk ve destek projesi yatıyor. Çocukların okul sonrası dönemlerinde onlara destek olan After-School All-Stars ile birlikte hazırlanan kampanyanın destekçileri Arnold ile Genisys filmini izleme şansını ve birçok özel hediyeyi elde ediyor.

Görsel; Youtube