Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Origami Kamp Mobilyaları

Origami Kamp Mobilyaları

Oru Camp serisindeki origami mobilyalar; taşıma, kurulum, depolama ve dayanıklılık açısından birçok avantaj sağlıyor.

Piknik, kamp ve denize girmek gibi açık hava aktivitelerinin en zorlu yanı, eşya taşımak. Şezlong, şemsiye, tente, soğutucu, masa, yiyecek ve içecek derken bir nebze hamallığı göze almanız gerekiyor. Yerleşirken kurduğunuz şeyleri kalkarken sökmek de belirli bir zaman ve emek gerektiriyor. Origami kayık ve kano gibi tasarımlarıyla daha önce de yer verdiğimiz Oru, yıllardır deniz aracı üreten bir şirket olarak akıllara kazındı. Şirket yeni Oru Camp lansmanıyla sudan karaya çıkmaya karar verdi. Katlandığında dümdüz olan bu kamp mobilyaları, hem taşıma hem kurulum hem de depolama açısından yukarıda saydığım sorunlara çözüm getiriyor.

origami mobilya_oru camp

Oru Camp serisinin en iddialı olduğu özelliklerinden biri dayanıklılık

Oru, serideki çok işlevli masa ve sandalyelerin tümünün 30 saniyenin altında bir sürede kurulabildiğini ve kaldırılabildiğini açıklamış. Malzeme olarak çift katmanlı tek parça preslenmiş Oruplast polipropilen kullanılmış.

Seri; yüksekliği ayarlanabilir büyük masa SwitchTable, bir saklama kutusuna, sandalyeye, sıraya veya sehpaya dönüştürülebilen çok yönlü FlipCube tabureler ve akıllıca gizlenmiş saklama bölmelerine sahip PopLounge sandalyelerden oluşuyor.

Oru’nun mobilyalarında en iddialı olduğu şeyler performans ve dayanıklılık. Bu açılardan geleneksel kamp mobilyalarının özelliklerinin çok üzerinde.Örneğin SwitchTable, diğer katlanır kamp masalarında yaygın olan 45 ila 91 kg maksimum yük kapasitesini katlayarak 181 kg ağırlığı kaldırabiliyor.

SwitchTable’ın ağırlığı 5,2 kg. Katlandığında boyutları 47 x 57 x 15 cm ve omuza asılabilen kendi taşıma çantasıyla sunuluyor. 3,3 kg ağırlığındaki PopLounge sandalye, katlandığında SwitchTable ile aynı ebatlara iniyor.

Oru Camp ailesinin belki de en çok yönlü üyesi olan FlipCube; saklama kutusu, basamaklı tabure, ayaklık, tezgah ve/veya yan sehpa olarak kullanılabiliyor. Ağırlığı 3,3 kg. Katlandığında 41,4 x 41,4 x 8,9 cm boyutlarına iniyor.

Oru Camp, çok yakında Kickstarter’da fonlanacak. SwitchTable’ın 200 dolar, FlipCube’ün 75 dolar ve PopLounge’un 150 dolar fiyatla satışa çıkması bekleniyor. Daha fazlası için şirketin internet sitesine de göz atabilirsiniz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Oru Kayak (@orukayak)’in paylaştığı bir gönderi

origami mobilya_oru camp

Görsel: Instagram, Oru