Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Olağan Dışı Rotaların Posta Pulları

Olağan Dışı Rotaların Posta Pulları

Brezilya'nın en çok okunan dergilerinden Viaje Mais yayınladığı yeni reklam kampanyasıyla okurlarına biraraya gelemeyecek rotaları sunuyor.

Özellikle son yıllarda hem ülkemizde hem de yurt dışında seyahat etmek, yeni mekanlar keşfedip o yerleri tanımak oldukça popüler bir hale geldi ve bunun sonucunda da birçok gezi blogu ve seyahat dergisinin yükselişe geçti. Bu turizm dergilerinden biri olan, Brezilyalı Revista Viaje Mais’in asıl amacı ise ulusal ve uluslararası seyahat programlarının ipuçlarını, çeşitli püf noktalarıyla birleştirerek okuyucularda seyahat etme arzusunu teşvik etmek. Revista Viaje Mais aynı zamanda Güney Amerika’nın en çok satan turizm dergilerinden biri. Longplay reklam ajansı işbirliğiyle 2013 yılında yaptığı Paris/Roma/New York kampanyasıyla ilgi çeken marka, Nisan 2019’da yine hedef kitlesinin hoşuna gidecek bir seriyi Mestiça, Sao Paulo, Brazil ile birlikte hazırladı.

Akla gelmeyecak rotalar

Brezilyalı sanat yönetmeni Eduardo Basque tarafından hazırlanan görseller birer posta pulunu temsil ediyor ve bu pullarda birbirinden çok farklı iki rotanın birleşimini görüyoruz. “Unimaginable itineraries. Except for our reader” mottosuyla yola çıkan marka hiç aklımıza gelmeyecek, olağan dışı iki rotayı aynı posta pulunda bir araya getiriyor. BERLIMA, KANADAUSTRYA ve PARISRAEL adlı bu üç senaryo ile marka hedef kitlesine Viaje Mais dergisinde birbirinden çok farklı yerlere dair detaylı bilgiler bulabileceklerini ve dergi okurları için bu destinasyonların birbirine karışmayacağı mesajı veren marka ”Postage Stamps” adlı bu kampanyasını geçtiğimiz ay yayınladı.

Künye:

Reklamveren: Viaje Mais
Reklam Ajansı: Mestica, Sao Paulo, Brazil
Yaratıcı Yönetmen: Paulo Sanna, Luiz Parpulov
Sanat Yönetmeni: Eduardo Basque
Metin Yazarları: Rafael Prioli, Walmor Mello
İllüstrasyon: Guilherme Duarte, Jean Campos, Diego Maia
Tipograf: Lucas Gregório

Görsel: Ads of the World
Manşet görseli düzenlenmiştir.