Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Nokia Kayıp Eldivenleri Eşleştiren Girişim Glove Love’la İşbirliği Yaptı

Nokia Kayıp Eldivenleri Eşleştiren Girişim Glove Love’la İşbirliği Yaptı

Nokia Lumia'ların eldiven ile de kullanılabildiğini göstermek isteyen reklam panosu aynı anda iki projeye fayda sağlıyor.

Glove Love sevdiğimiz İngiliz bir oluşum, teki kaybolmuş eldivenlerin bağışlandığı bir platform. Glove Love bu eldivenleri ya dokusuna ya rengine ya da büyüklüğüne göre eşleştiriliyor ve yeni bir çift eldiven yaratıyor.

Nokia Londra’nın en soğuk olduğu Ocak ayında yaratıcı bir reklam panosu kampanyası yaratıyor, bu projeye Glove Love oluşumunu da dahil ediyor. #NokiaGloveLove ismi verilen bu projede Nokia Lumia ekranının eldivenle de kullanılabildiğini kanıtlamak istiyor bir yandan. Proje için Londra’da kurulan ısı hassasiyeti olan reklam panosu, üzerindeki mesajı yalnızca hava soğuk olduğunda gösteriyor. Reklam panosunun verdiği mesaj Nokia Lumia’ların soğuk havalarda eldiveniniz elinizdeyken de kullanım kolaylığı sunuyor olması.
Glove Love projesinin merkezinde eldivenlerinin tekinin kaybolma gerçeği varken bu iş esasında telefonunuzu kullanmak için çıkardığınız eldivenin kaybolmaya mahkum olduğunu da hatırlatıyor.
Isıya göre değişen panodaki mesajlar şu şekilde:
Proje videosu böyle:
https://www.youtube.com/watch?v=ay9ZBEXHwtw