Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Nissan’dan Ülke Bayraklarını Yüzlere Taşıyan Uygulama

Nissan’dan Ülke Bayraklarını Yüzlere Taşıyan Uygulama

Nissan’ın Rio 2016 Yaz Olimpiyatları için hazırladığı artırılmış gerçeklik uygulaması, desteklediğiniz ülkenin bayrağını makyaja gerek kalmadan yüzünüzde taşımanızı sağlıyor.

Nissan Amerika, yaklaşan Rio 2016 Olimpiyatları için Image Metrics’le birlikte hazırladığı Diehard Fan Nations mobil uygulamasını yayınladı. Orijinali Diehard Fan olan ve geçtiğimiz yıl yayınlanan mobil uygulama ile yalnızca Amerikan Üniversite Atletizm (NCAA) ve Tricolor de Corazón (Meksika futbolu) takımları renklerinde yüz boyama yapılabiliyordu.

Ancak, artık Diehard Fan Nations artırılmış gerçeklik uygulaması ile birlikte yüzler dünya ülkelerinin bayrakları rengine bürünüyor. Akıllı telefon ve tabletler ile 2000’in üzerinde tasarımla içinizdeki fanatiği uyandırabileceğiniz ve çektiğiniz fotoğrafları, videoları arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz uygulama ile desteklediğiniz ülkenin takımının renklerini yüzünüze taşıyabilirsiniz. Uygulamanın iOS versiyonuna buradan, Android versiyonuna ise buradan ulaşabilirsiniz.

Görsel: Nissan