Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Nike’den Gibson Hazard İmzalı NFL Yıldızlarıyla Dolu Çarpıcı Bir Film

Nike’den Gibson Hazard İmzalı NFL Yıldızlarıyla Dolu Çarpıcı Bir Film

Gibson Hazard'ın Nike için hazırladığı reklam filminde NFL oyuncuları takımın maskotu olan boz ayıya ve Özgürlük Heykeli'ne dönüşüyor.

Nike, NBA Playoff finalleri sürerken yayınladığı reklam filmiyle dikkatleri NFL oyuncularının üzerine çekti. Hazırlanan reklam filmindeki oyuncular arasında Nike’nin Colin Kaepernick’i desteklemek amacıyla yürüttüğü kampanyada yer alan Odell Beckham Jr. da bulunuyor. Filmin yönetmenliğini kısa bir süre önce House of Hazard isimli animasyon stüdyosu kuran, Drake için yaptığı işlerle ismini ana akıma taşıyan 22 yaşındaki Gibson Hazard yaptı. Hazard, hazırlanan reklam filmi için çekilen tüm görüntüleri kendisinin çektiğini düzenlediğini ve animasyonunu hazırladığını belirtti.

New York’taki Özgürlük Heykeli ile açılan Nike’nin reklam filminde NFL oyuncuları da bulunuyor. Cleveland Browns forması giyen Odell Beckham Jr. dışında New York Giants oyuncusu Saquon Barkley ve Chicago Bears’ın defans oyuncusu Khalil Mack bu oyuncular arasında bulunuyor. Özgürlük Heykeli’nin içinden çıkan Odell Beckham’ın ardından Barkley, Spider Man gibi bir gökdelenden diğerine atlaya atlaya sahaya ulaşıyor. Son olarak defans oyuncusu Khalil Mack Beas’ın soyunma odasında kulübün maskotu boz ayıdan dönüşerek sahaya dalıyor ve birkaç NFL takımının maskotuna karşı koşmaya başlıyor. Reklam filmi bu sahne ile sona eriyor. Film boyunca Travis Scott ve Drake’in SICKO MODE parçası fonda eşlik ediyor.

Hazırlanan reklam filmi Nike’nin sosyal medya hesaplarının yanı sıra filmde oynayan oyuncular tarafından eş zamanlı olarak paylaşıldı.

Künye

Müşteri: Nike
Yönetmen: Gibson Hazard
İdari Yapımcı: Nathan Scherrer, Matt Bauerschmidt
Yapımcı: Nic Neary

Görsel: YouTube