Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Nike’nin Spor Festivalinde Kadınlar Sınırlarıyla Tanıştı

Nike’nin Spor Festivalinde Kadınlar Sınırlarıyla Tanıştı

Türkiye’de ilk defa bu yıl düzenlenen N+TC Tour, yüzlerce kadına farklı spor deneyimleri yaşattı.

Dünya çapında gerçekleşen bir etkinlik olan Nike Women’s Etkinlik Serisi kapsamında tasarlanan N+TC Tour’un İstanbul ayağı bu yıl ilk defa 9-10 Mayıs tarihlerinde gerçekleşti. Nike Türkiye’nin internet üzerinden duyurduğu etkinlikte, markanın web sitesi üzerinden kayıt yaptıran yaklaşık 1000 kadın yer aldı.

DSM Group tarafından Kuruçeşme Suada Club’ta düzenlenen N+TC Tour’a katılan kadınlar, Nike’nin uzman antrenörlerinin yönettiği Nike Training Club, Spin Beats, Yoga, Dance Fusion stüdyolarından oluşan etkinlikte, başarılı kadın sporcuların ve beslenme uzmanlarının yer aldığı söyleşilere de katılma fırsatı bulmuş.

Nike’nin birçok farklı ülkede gerçekleştirdiği N+TC Tour’un amacı; kadın sporcuları, yeni fitness deneyimleri ve topluluklarıyla tanıştırmak, onlara sınırlarını test edebilecekleri egzersizleri deneyimletmek ve spor yapmak isteyen kadınları motive etmek.

N+TC Tour sosyal medyada da geniş yer buldu. Etkinlik katılımcılarının Instagram ve Twitter ‘da #ntctouristanbul etiketiyle paylaştığı eğlenceli ve heveslendirici fotoğraflara bakmak bile insanın aklına spor yapmayı ve daha sağlıklı bir hayat tarzına geçmeyi düşürüyor.

Thanks to our trainers for amazing energy at #NTCtourIstanbul ?? #gectimkendimi #betterforit #nike #nikewomen

A post shared by Bora Aksoylu (@boraksoylu) on

https://instagram.com/p/2iItmOnGZ3/


Görsel; Instagram, Nike