Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Night Hunter Aranıyor [advertorial]

Night Hunter Aranıyor [advertorial]

Pernod Ricard, bir markası için gecenin ve partinin keyfini süren, eğlenmeyi eğlendirmeyi bilen Night Hunter'larını arıyor!

Pernod Ricard firması bünyesindeki markalardan biri için özel bir kişiyi arıyor. Night Hunter kod adıyla aranan bu kişide bulunması beklenen yeteneklerden en önemlisi parti kültürüne hakim olmak! Partilemekten keyif alıyor, gece ve eğlence trendlerini yakından takip ediyorsanız, Instagram’da filtre, Twitter’da kafiye sizden soruluyorsa bu iş tam size göre! 21 yaşını doldurduysanız, üniversitede öğrenim görüyor veya mezunsanız, İngilizce’niz de varsa, Night Hunter’lardan biri siz olabilirsiniz.

İş tanımına gelince, öncelikle İstanbul ve Avrupa gece hayatını yerinde deneyimlemek gerekecek. Hem yurt içi, hem de yurt dışında partilere katılmak, en yaratıcı ve popüler partileri yerinde deneyimlemek, eğlenceli raporlar hazırlamak ve gece hayatının trendleri ile ilgili yeni fikirler üretmek bu işin ana tanımında yer alıyor. Bu efsane pozisyon için başvuru formu ve detayları nighthunteraraniyor.com’da bulabilirsiniz.

Önemli Not: Başvuran adayların arasından eğlenmeyi en iyi bilen işe alınacak.