Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Gündüz Şemsiye Gece Aydınlatma

Gündüz Şemsiye Gece Aydınlatma

Hulasol, gündüzleri bir güneş şemsiyesi geceleriyse kullanıcının ruh haline uyum sağlayan akıllı bir dış mekan aydınlatması oluyor.

Çift işlevli şemsiyenin en güzel örneklerinden biri, dondurma markası Sammontana için hazırlanan Cool Under The Sun isimli tasarımdı. Carlo Ratti Associati‘nin imzasını taşıyan bu şemsiye, aynı zamanda son teknolojiyle donatılmış güneş enerjili bir buzdolabıydı. Şimdi de Belçikalı bir grup tasarımcının tasarladığı Hulasol var sırada.

Gece gündüz çalışan bir şemsiye

Hulasol bu kara kış günlerinde, kum tanelerinin renklerine benzeyen rengiyle sahilleri ve sıcacık yaz günlerini anımsatıyor. Şemsiyedeki kıvrımlı çizgiler, zen bahçelerinin yansıması. Özellikle de geceleri bir akıllı ve katlanabilir lamba olarak işlev gördüğü zamanlarda, bu desenler ve mekanda yarattığı atmosfer çok daha yoğun hissediliyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Hulasol (@hulasol)’in paylaştığı bir gönderi

Tasarım; Peter Mortelmans, Lin Bertels ve Amandus Vanquaille imzasını taşıyor. Peter Mortelmans ve Lin Bertels, beş yıl süren titiz bir tasarım süreci boyunca süresi boyunca, Amandus Vanquaille’in membran teknolojisini ve göçebe konseptini içeren bir ürün yaratmak için çalışmış.

Hulasol, el yapımı olarak üretiliyor

Gündüzleri bir güneş şemsiyesi geceleriyse atmosfer yaratan bir dış mekan aydınlatması olan Hulasol her iki işlevi yerine getirirken avantajlar sunuyor. Patentli katlama mekanizmasıyla ve görsel şıklığıyla, sıradan güneş şemsiyelerine meydan okuyor. Ayrıca seçkin malzemelerden el yapımı olarak üretilmiş. Kumaşı çok sağlam bir gölge yaratarak konuklarını zararlı UV ışınlarına karşı koza gibi koruyor. Gece çöktüğünde, Hulasol kullanıcının ruh haline bağlı olarak yumuşak, sıcak veya beyaz ışık yayarak ona uyum sağlıyor. Bu şemsiye akıllı telefon uygulaması üzerinden kontrol edilebilen akıllı bir ürün. Mobil uygulama üzerinden ayarları yapılabiliyor ve kullanıcılara aydınlatma üzerinde tam kontrol sağlıyor. İster konuklarınızı ağırlayın, ister keyifli bir yalnızlık arıyor olun, Hulasol her anlamda dış mekandaki en kullanışlı eşyanız olmayı vadediyor.

Hulasol

Hulasol

Hulasol Hulasol Hulasol Hulasol

Görsel: Hulasol