Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Nicolas Fong’dan Saykodelik Tekrardaki GIF’ler

Nicolas Fong’dan Saykodelik Tekrardaki GIF’ler

Nicolas Fong, yarattığı karakterlerden olan çemberleri merkezden dışarıya sarmal yapıda kurgulamayı seviyor

Winamp kullaılan dönemlerden kalan bir alışkanlık mı bilmiyorum ama tekrar eden yapıda kurgulanmış güzel görseller gördüğümde bakıyorum. Çoğumuz bakıyor hatta. Bu alışkanlığımız Tumblr’da GIF’lerle iyice pekişi ve şimdi Tumblr dışına taşan GIF dünyasıyla da iyice hayatımızın merkezine geliyor. Birçok GIF sanatçısı tanıttık sizlere, radarımıza girdikçe de tanıtmaya devam ediyoruz. Nicolas Fong da o sanatçılardan biri.

Nicolas Fong ve sonsuz görselleri

Nicolas Fong Belçika’da yaşayan bir sanatçı. Kendisi animasyonlar ve GIF’ler üretiyor. Farklı platformlarda işlerini takipçileriyle paylaşıyor. GIF yelpazesindeki tasarımları saykodelik denebilecek sularda yüzüyor. Yarattığı karakterlerden olan çemberleri merkezden dışarıya sarmal yapıda kurgulamayı seviyor. Ve bu yapıyı Beyblade gibi döndürmeyi. Ağırlıklı pastel tonlardaki renklerle çalışan çizer, bazı bazı siyah beyaz işlere de yer veriyor işleri arasında.

Sanatçının GIF’lerinde sadece bir ögeye odaklanabilir ve onun çizdiği yolu takip edebilirsiniz. Özellikle birbiri içerisine geçen karakterleri izlemesi gerçekten keyif verici. Ayrıca sanatçının çizimleri plak şirketlerinin de dikkatini çekebilecek tarzda. Her an kendisini bir müzik videosunda çizer ve canlandırma sanatçısı olarak görebiliriz.

Sanatçının işlerini Vimeo, Facebook, Tumblr ve Instagram hesaplarından takip edebilirsiniz.

Görsel: Tumblr, Instagram