Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Netflix Obamaları Satın Aldı

Netflix Obamaları Satın Aldı

Michelle ve Barack Obama çifti Netflix'te uzun dönemli film, dizi, belgesel gibi içerikler üretecekleri bir anlaşmaya evet dedi.

Amerikan politikasının entrikalı dünyaları bir kısım seyirciyi cezbediyor. Hatta o bir kısımdan biri benim. Frank Underwood ve çevresindeki olayları izledik. Belki son yaşananlardan sonra övmem sıkıntı ama Kevin Spacey oyunculuğuyla Amerikan başkanlığının dünyasını çok gerçekçi bir şekilde gösterdi bizlere. Ve sonrasında taciz haberleri ortaya çıkınca da diziden uzaklaştırıldı. Ve biz politik dizi severler bir yanımız buruk kaldık. Netflix dün yayınladığı haberle bizlere müjdeyi verdi ama. Netflix, Amerikan tarihinin en sevilen başkanlarından biri olan Obama ve eşiyle uzun dönem sürecek birlikteliğe imza attı. Tabii Obama House of Cards’ın yeni sezonunda Frank Underwood’u canlandırmayacak ama belki de bazı roller alacak, şu an için her şey çok genel hatlarıyla ve belirsiz.

Michelle ve Barack’tan Obama Originals

Obamaların ilk içeriğinin 2019’un başlarında yayınlanacağı konuşuluyor. Gerçi David Letterman’ın Netflix’teki programına konuk olmuştu Eski Başkan Obama. Ama bu seferki anlaşmayla sadece konuk olmayacak. Emeklilik yıllarını bir Netflix yıldızı olarak geçirecek.

Michelle Obama onun ve eşinin her daim hikaye anlatıcılığının gücünü çok önemsediğini açıklamada belirtiyor. Hikaye anlatıcılığının onlara ilham verdiğini belirtiyor. Şimdi Obamaların yapması gereken kendilerine bir yapımcı ordusu yaratmaları. Netflix’le birlikte Amerika’daki ünlü yapımcıların onlarla çalışmak isteyeceğini düşünüyorum şahsen.

Obamalar zaten en göz önünde olan başkan çiftiydi de diyebiliriz. Gerek Michelle gerek Barack halka ilişkiler konusunda güzel çalışmalar yaptılar. Ve eğlenceli içeriklerin içerisinde bulundular. Barack Obama Spider-Man’in bir sayısının kapağında dahi yer almıştı.

Tabii internet dünyası durur mu? Hemen sevilen Netflix içeriklerinden Obama’lar için içerik konseptleri düşünmeye başladılar. Black Mirror Barack Mirror oldu, Orange is the New Black de Orange is the New Barack oldu mesela. Ama şakalar bir yana insan merak ediyor bu güçlü, dünyaya mal olmuş çift acaba neler yapacak?

Görsel: Pexels