Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Netflix Berkun Oya’nın “Kuvvetli Bir Alkış”ının Resmi Fragmanını Paylaştı

Netflix Berkun Oya’nın “Kuvvetli Bir Alkış”ının Resmi Fragmanını Paylaştı

Netflix, Berkun Oya'nın merakla beklenen “Kuvvetli Bir Alkış”ına ait resmi fragmanı paylaştı.

Netflix, geçtiğimiz hafta mini dizi “Kuvvetli Bir Alkış”tan yaklaşık 2 dakikalık bir kesiti paylaşarak Berkun Oya hayranlarını heyecanlandırmıştı. Dizinin yazarlığını, yönetmenliğini ve yapımcılığını Berkun üstleniyor. Netflix, bugün dizinin resmi fragramanını da paylaşarak gizeme biraz daha ışık tuttu.

Kuvvetli Bir Alkış’ın başrollerinde Aslıhan Gürbüz, Fatih Artman ve Cihat Süvarioğlu oynuyor. Yaşama, evliliğe ve ebeveynliğe dair alışılmışın dışında bir perspektif sunan mini dizi, 29 Şubat’ta tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te yayına girecek.

Portakalda vitamin olduğu geçmişe duyduğu özlemle, varoluşun doğasını sorgulayan bir çocuk…

Merkezine çekirdek bir aileyi alarak on yıllara yayılan Kuvvetli Bir Alkış, aile fertlerinin birbirleriyle ve onları çevreleyen toplumla çatışmalarını anlatıyor. Zeynep (Aslıhan Gürbüz) ve Mehmet (Fatih Artman) çifti, çocukları Metin’in (Cihat Süvarioğlu) aralarına katılmasıyla bir aileye dönüşürken, Metin, bu hayatın içerisinde kendi varoluşunun doğasını sorguluyor.

Dizi 6 bölümden oluşuyor. Berkun Oya, sıra dışı bir mizahıyla ve gerçekçilikle örülmüş özgün anlatımıyla izleyiciyi bir kez daha etkilemeye hazırlanıyor.

Netflix Berkun Oya’nın “Kuvvetli Bir Alkış”ından Özel Bir Klip Paylaştı

Künye:

Yazan ve Yöneten: Berkun Oya
Oyuncu kadrosu: Aslıhan Gürbüz (Zeynep), Fatih Artman (Mehmet), Cihat Süvarioğlu (Metin)
Konuk Oyuncular: Ali C. Ongun, Cengiz Bozkurt, Devrim Yakut, Eyüp Mert İlkis, Güneş Sayın, İpek Türktan, Kayra Orta, Menderes Samancılar, Murat Kılıç, Mustafa Karakoyun, Nur Sürer, Özlem Tokaslan, Rezdar Taştan, Serra Arıtürk, Settar Tanrıöğen, Uraz Kaygılaroğlu, Zeynep Ocak
Yapımcılar: Ali Farkhonde, Evrim Zeybek, Berkun Oya
Yapım Şirketi: KREK Film

Görsel: Netflix


Bigumigu Yazarı
| GENEL