Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Doğadan Malzemelerle Tamamlanan Geometrik Nakışlar

Doğadan Malzemelerle Tamamlanan Geometrik Nakışlar

Natalie Ciccoricco "Nesting" adlı nakış serisinde, soyut geometrik kompozisyonları ağaç parçaları ve taşlarla tamamlıyor.

Çağdaş sanatçılar nakış sanatını sonu gelmez bir yaratıcılıkla bugüne uyarlıyor. Özellikle farklı malzemelerin işin içine katılması sık sık rastladığımız bir yöntem. Bunlar arasında Diana Yevtukh’un ağaçların yaralarını nakışla sardığı projesi, Ava Roth’un ise bal arılarının yardımıyla tamamladığı nakışları doğadan malzemelerle tamamlanan çalışmalara örnekti. Natalie Ciccoricco da doğadan ilham alan Nesting serisiyle dikkat çekiyor.

Soyut nakış kolajları: Nesting

Natalie Ciccoricco özellikle dal parçaları ve taşları kullanarak çalışmalarını, diğer nakış sanatçılarından farklılaştırıyor. Kullandığı malzeme kadar renk kullanımı ve soyut kompozisyonlar kurmaktaki yeteneği de dikkat çekici.

View this post on Instagram

This is a recent commission I made for a husband who wanted to surprise his wife for their anniversary with one of my artworks. They recently bought a beautiful A-frame cabin in Vermont, which they are currently renovating and I used their reference picture (swipe left) as inspiration. You can follow along their renovation progress on @alpineaframevt and they plan to rent out the cabin on @airbnb when they’re done. I know I’ll be adding this one to my travel list! ? I thought it was such a sweet gesture, that it prompted me to create something for my husband to celebrate our anniversary as well. If you’re interested in a custom commission, fill in the contact form on my website. I LOVE working on commissions! #mrsciccoricco #artresidency #mixedmedia #artauction #artintimesofcorona #30dayartquarantine #quarantineart

A post shared by Natalie Ciccoricco (@mrsciccoricco) on

Kaliforniyalı sanatçı, nakışlarını el yapımı kağıt üzerine işliyor. Kağıdın düzensiz kenarları ve dokusu kullandığı doğal malzemelerle uyum içinde.

Önceleri eski fotoğraflar üzerine nakışla çalışan sanatçı, Nesting adlı yeni kolaj serisine karantina döneminde başlamış. Malzemeleri, evinin bahçesinde ve doğa yürüyüşlerinde toplamış. Geometrik şekiller ve organik elementler arasındaki ilişkileri araştıran bu seri, sanatçının zor zamanları atlatırken uyguladığı bir yaratıcılık egzersizi olarak doğmuş.

Natalie Ciccoricco’nun çalışmalarını internet sitesi ve Instagram’ı üzerinden takip edebilirsiniz.

nesting

nesting

nesting

nesting