Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Aşırı Çalışan İnsanlar Barınağından Doğaya Dönüş Hikayesi

Aşırı Çalışan İnsanlar Barınağından Doğaya Dönüş Hikayesi

Golley Slater Cardiff'in, Mitsubishi ASX modeli için hazırladığı reklam filminde barınaktan doğaya salınan bir hayvanın parodisini izliyoruz.

Hatırlayacağınız üzere, 3K1A Müzik Ajansı Mitsubishi Motorlu Araçlar, Mesai Biter reklam filmi için hazırlanan espirili reklam müziği ile 2018 Kristal Elma Uygulamada Mükemmellik Kategorisi’nde, En İyi Reklam Müziği ödülünün sahibi olmuştu. Markanın bu eğlenceli reklam filmi anlayışını, bu defa da reklam ajansı Golley Slater Cardiff‘in Mitsubishi’nin ASX modelini tanıttığı kampanya ile izlemek mümkün. Mitsubishi‘nin İngiltere ekibi, reklam ajansı Golley Slater Cardiff, prodüksiyon şirketi Fresh Films ve post prodüksiyon şirketi Stone Dogs ile çalışarak ironi dolu sahte bir belgesel hazırladı.

Aşırı Çalışan İnsan Barınağından Çıkarılmaya Hazır Olan Colin İçin Büyük Gün

Yönetmenliğini komedi filmlerinde uzmanlaşan Sami Abusamra‘nın yaptığı reklam filmi, sahte bir belgesel. Gerçeği aratmayan incelikte hazırlanan reklam filminde, barınaktan vahşi doğaya salınan hayvanların bir parodisi yapılmış. 90 saniyelik filmde Aşırı Çalışan İnsan Barınağı’nda (Overworked Human Sanctuary) çalışan, Mitsubishi ASX kullanıcısı bir yetkilinin yaptığı günlük aktiviteleri izliyoruz. Bu barınakta, aşırı çalışmaktan muzdarip olan muhasebeciler, aşçılar ve kasiyerler bulunuyor. Yetkilimizin barınağa ulaştığında ilk yaptığı şey, barınakta yaşayan insanları beslemek. Daha sonra yetkilimiz, Colin adlı insanı hesap makinesi yardımıyla kandırarak ASX’e yerleştiriyor ve ona güvenli bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Bugün Colin için büyük gün. Artık barınaktan çıkıp doğaya geri dönmesinin zamanı geldi. Colin’i aracıyla doğaya salınacağı noktaya götüren yetkili için bir insana daha veda etme vakti.

Künye:

Reklamveren: Mitsubishi Motors
Reklam Ajansı: Golley Slater Cardiff
Yaratıcı Yönetmen: Dave Abbott & Paul Williams
Marka Yöneticisi: Sophie Young
İdari Yönetici: Mike Leeson
Prodüksiyon Şirketi: Fresh Films
Yönetmen: Sami Abusamra
Yapımcı: Amanda Lowit
Prodüksiyon Asistanı: Jade Mullem
Prodüksiyon Müdürü: Louise Jackson
Post Prodüksiyon: Stone Dogs
Kurucu Ortak, Online &  Görsel Effekt: Brian Carbin
Post Prodüksiyon: Joe West
Derecelendirme: Kenny Gibb

Görsel: Vimeo