Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Meyve Sebze ile Müzik Yapmak

Meyve Sebze ile Müzik Yapmak

Danimarkalı süpermarket zinciri Inka'nın reklam filmi için daha önce meyve sebzelerle müzik yapan J. Viewz ile çalışılmış.

New Yorklu müzisyen ve elektronik müzik yapımcısı J. Viewz, bundan birkaç ay önce küçük bir odada yerde meyve sebzelerle müzik yaparak Teardrop’u çalmıştı ve videosunu da kendi Twitter hesabından yayınlamıştı.

Yeni reklam projelerinin en güzelleri de sanatçıların bağımsız projelerinin de keşfedilip marka mesajı ile örtüştürülerek kampanya fikrine çevrilmesi oluyor bana kalırsa. Bunu genellikle sokak sanatçılarının işlerini sahiplenen markalarda gördük şimdiye dek. Reklam ajansları bu konuda radarlarını açmış olacak ki J. Viewz esasında niş bir kitleye hitap ediyor olmasına rağmen geniş kitlelerce fark edilip izlenen bu video bir reklam filmine ilham vermiş.
Irma.dk, Danimarkalı bir meyve sebze de satan süpermarket zincirinin internet mağazası. Irma.dk’nın reklam filmi için de J. Viewz’in taze meyve sebzelerle kaydettiği müzik kullanılıyor.
Bu reklam filminin kendisi:

Bu da J. Viewz’in meyve ve sebzerle çaldığı şarkının tamamı -ki kampanyanın halka ilişkiler ve sosyal medya ayağında destekçisi olarak belki de kalbi olacaktır-:
https://www.youtube.com/watch?v=Ui7oP-UgYVo
Künye:
Müşteri: Irma.dk
Ajans: Republica
Kıdemli yaratıcı yönetmen: Peter Zimmermann
Yaratıcı yönetmenler: Winnie Korse & Nikolaj Fremming
Müşteri direktörü: Cathrine Borre
Yönetmen: Michael Langhoff
Yapım: Uitch Iscratch
Editörler: Jimmy Fallinski, Michael Balle, j.viewz
Post prodüksiyon: Gimmick
Ses tasarımı: j.viewz & Supersonic
Reklam filmi müziği: Far Too Close by j.viewz