Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Messi’nin Tek Golle Geçersiz Kıldığı Kampanya Spotu

Messi’nin Tek Golle Geçersiz Kıldığı Kampanya Spotu

Messi, ABD'ye transferini futbolcunun kariyer istatistiklerine dayandırdığı bir video ile kutlayan Lay's'in kampanya spotunu tek bir golle geçersiz hale getirdi.

Paris St Germain kulübündeki iki yılın ardından eski yuvası Barcelona’nın “Geri Dön!” çağrılarını ve Suudi Arabistan’dan gelen 500 milyon Euroluk teklifi reddeden efsane isim Messi, geçtiğimiz ay David Beckham’ın sahibi olduğu Amerikan futbol ligi MLS takımı Inter Miami ile sözleşme imzaladı. Messi’nin aynı zamanda marka yüzü olduğu Lay’s, futbolcunun ABD’ye gelişini Frito-Lay’in in-house ajansı D3 imzalı bir kampanya spotu ile kutlamak istedi.

Messi’nin lakabı olan ve ‘tüm zamanların en iyisi’ anlamına gelen The G.O.A.T ifadesinden ilham alan kreatif ekip, Messi’nin istatistiksel kariyerini gerçek keçilerden Messi portresi oluşturarak kutladı. Efsane isim, Barcelona forması ile profesyonel kariyerinin başladığı 16 Kasım 2003 tarihinden bu yana oynadığı 1028 maçta 807 gole imza attı.

Lay’s ekibi de spotta 807 keçiyi bir araya getirerek anamorfoz bir Messi portresi yarattı. Kampanya spotunun yayınlanmasından bir gün sonra Inter Miami ile ilk maçına çıkan Messi’nin maçın 94. dakikasında ABD’deki ilk, kariyerindeki 808. golü atması Lay’s’in hoş geldin videosunun güncelliğini yitirmesine neden oldu.

Görseller: Youtube