Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Dört Tuhaf Sessizlik

Dört Tuhaf Sessizlik

Sweet Fellas’ın, nefret ettiği 4 sessizlik türünü anlattığı kısa animasyonu sosyal medyada yüz binlerce kullanıcının ilgisi çekti.

İnternette Sweet Fellas olarak tanınan animasyon sanatçısı ve illüstrastör, 2 yıl önce GIPHY Arts için “4 kinds of silence I hate” isimli kısacık bir animasyon klip hazırlamış. Yukarıda da söylediğim gibi filmde, kendisinin en çok nefret ettiği 4 tür sessizliği görselleştirmiş. Bu animasyonu 2 gün önce sosyal medyada paylaşarak anan sanatçı özellikle TikTok’ta ve Instagram’da büyük bir ilgiyle karşılaşmış.

Bu sessizlik türlerini sevenler de çok

42 saniye süren animasyonda; kahvaltı sessizliği, bekleme odası sessizliği, müze sessizliği ve yatak odası sessizliği ele alınmış. Sanatçı bu anları kendi açısından onları nefret edilir kılan öznel detaylarla anlatmış. Öte yandan sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı bu sessizlik türlerinin nefret edilir olmadığını dile getirmiş. Özellikle müze sessizliğini ve kahvaltı sessizliğini sevdiğini söyleyen çok sayıda kullanıcı var. Siz ne dersiniz?

@sweetfellas

It’s almost been 2 yrs since I made „4 kinds of silence I hate“ for @GIPHY Arts and I still am super proud of this short animated clip (even tho it freaks me out every time I hear my own voice ). To this day I still can’t stand ASMR but it was super fun to make and the experience definitely improved my later work flow from there. #sweetfellas #animation #asmr #watercolor

♬ 4 kinds of silence I hate – Sweet Fellas

Tamamen elle çizdiği bu animasyonla, üzerinden 2 yıl geçmiş olmasına rağmen hâlâ gurur duyduğunu belirten sanatçı, kendi sesini duymaktan pek hoşlanmadığını söylüyor. ASMR’ye katlanamadığını ama bu animasyonu yapmanın çok eğlenceli olduğunu da eklemiş. Hatta bu deneyim çalışma sistemine önemli bir katkıda bulunmuş ve o günden sonra iş akışında bir iyileşme meydana gelmiş.

İşin içeriği bir yana çizgiler ve stil gerçekten hoş. Sanatçının çalışmalarını Instagram’ı ve TikTok’u üzerinden takip edebilirsiniz. ayrıca GIPHY profiline de şuradan göz atabilirsiniz.

Görsel: Sweet Fellas