Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Mercedes’ten gerçek Fashion Police aracı

Mercedes’ten gerçek Fashion Police aracı

Mercedes-Benz markası modayla ilişkisini güçlü tutmak adına Berlin, Miami ve New York moda haftalarının sponsorluğunu yapıyor (Mercedes-Benz Fashion Week).

Moda haftası sponsoru olduğunuzda çok özel bir kitleye ulaştığınız gerçek, fakat işi daha geniş kitlelere yayabilmek, [moda haftası] ve [markanız] arasında yarattığınız bağı dört bir yana gösterebilmek asıl başarı.

Mercedes-Benz de defilelerin yapıldığı binanın önüne araç park etmenin ötesinde cesur ve çok eğlenceli bir fikirle çıkmış NY moda haftası sırasında ortaya. Fashion Force adıyla bir adet Mercedes-Benz CLS 63 AMG araç polis aracı gibi giydirilmiş ve Lincoln Caddesi civarında turlamış.

Olay bununla da bitmiyor. Fashion Force aracı, tarzını beğendiği kişileri alıp gidecekleri yere bırakmış, kimilerine defile davetiyesi vermiş, kimilerini Mercedes-Benz'in lounge alanına çağırmış. Yani sadece görülmekle kalmayıp WOM yaratmak için de iyi bir fırsat olarak kullanılmış araç. Moda Gücü ekibi de ünlü moda blogcularından seçilmiş tabii ki.