Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
McDonald’s Arabaya Servis Okulu

McDonald’s Arabaya Servis Okulu

McDonald's, siparişini almak için otomobiliyle gelen ve gişeyi bir türlü tutturamayan paket servis müşterileri için Arabaya Servis Okulu'nu açtı.

Bazıları için sıradan bir işlem olan otomobille giderken bir gişeye yanaşarak para uzatmak veya otopark girişinden kart almak, bazı insanlar için ince matematiksel hesaplamalar gerektiren işler olabilir. Doğru açıyla gişeye yanaşmak, camdan bele kadar sarkmadan işini halledebilmek her zaman kolay olmayabilir. Anlaşılan o ki, bu durum Birleşik Arap Emirlikleri’nde ciddi bir sorun.

McDonald’s, gergin sürücülere siparişleri nasıl alacaklarını öğretmek için ülkede Arabaya Servis Okulu açtığını duyurdu. Reklam ajansı Studio M imzasıyla hayata geçirilen projede McDonald’s BAE, Dubai ve Orta Doğu’da faaliyet gösteren Emirates Driving Institute adlı sürücü kursuyla iş birliği yaparak sürücülere siparişlerini güvenle teslim almayı öğretiyor.

Sürücü kursunun müfredatına eklenen McDonald’s simülasyonu ile sürücülerin sipariş teslim bölümüne sorunsuzca yanaşarak paketlerini teslim almaları için uygulamalı eğitim veriliyor. Kurstaki eğitmenler, katılımcılara tezgâhın arkasındaki gerçek bir McDonald’s çalışanına sipariş vermeden önce  küçük şeritlerle belirlenmiş alana otomobilleriyle nasıl düzgün bir şekilde gireceklerini ve arabalarını durdurup hızlarını nasıl kontrol edeceklerini öğretiyor.

Görseller: Youtube