Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Mavi, Caretta Caretta’ları Gençlerle Scorp’ta Buluşturuyor

Mavi, Caretta Caretta’ları Gençlerle Scorp’ta Buluşturuyor

Mavi, “İndigo Turtles” sosyal sorumluluk projesinde gönüllü olarak yer alacak gençleri Scorp’ta seçiyor.

Mavi’nin, EKAD (Orta Anadolu ve Ekolojik Araştırmalar Derneği) ile birlikte gerçekleştirdiği, nesli tükenmekte olan deniz kaplumbağalarını koruma altına almayı amaçlayan bir sosyal sorumluluk projesi var: “İndigo Turtles”.

Markanın, proje kapsamında yaz aylarında Belek’te gerçekleştirilecek gönüllü çalışmalara destek vermek isteyen gençlere ulaştığı mecra ise ilgi çekici: Scorp

15 saniyelik videoların paylaşıldığı Scorp’un ayırt edici özelliği; videoların soru-cevaplar üzerine kurulu olması. Son dönemde özellikle genç sosyal medya kullanıcıları arasında popülaritesini artıran, gençlerin sıkça kullandığı uygulamalardan biri haline gelen Scorp’u bir çeşit “videolu sözlük” diye de tanımlayabiliriz. Çeşitli sorularla/konularla ilgili fikirlerini videolar aracılığıyla paylaşan gençlere Mavi’nin açtığı başlıksa şu: “Caretta Caretta olarak doğsaydım”

https://www.youtube.com/watch?v=yM0CkwuYRTE
İndigo Turtles projesiyle Belek’teki sosyal sorumluluk etkinliğine katılmak isteyenler 24 Temmuz’a kadar Scorp’a “Caretta Caretta olarak doğsaydım” başlıklı videolarını yükleyebilirler. Detaylı bilgi edinmek isteyenler ise şurayı ziyaret edebilir.

Mavi’nin gençleri yakaladığı ve iletişim kurmayı tercih ettiği ilk “genç” platform Scorp değil. Marka, daha önce de Snapchat ile birlikte bir projeye imza atmış; Serenay Sakıkaya ve Kerem Bürsin’le Snapchat üzerinden röportaj gerçekleştirmişti.

https://www.youtube.com/watch?v=LrILnRolfiE

Görsel; medium, Youtube