Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Masa Lambasında Kullanılabilen Akıllı Projeksiyon Cihazı

Masa Lambasında Kullanılabilen Akıllı Projeksiyon Cihazı

Beam, her ampul girişiyle uyumlu ve kişiselleştirilmiş komutlar verilebiliyor.

Projeksiyon cihazları büyük kasalarıyla toplantı odalarından dışarı adım atamıyordu. Veya Leap Motion gibi hareket algılayan teknolojilerle bu sunumları eğlenceli ve interaktif hale getirmeye çalışılıyordu. Fakat Beam, projeksiyon cihazlarını portatif hale getirerek toplantı odasından dışarı çıkması için kapıyı aralıyor.

Akıllı evler teknolojiyi cihazlardan çıkarıp yaşam alanımıza uygulayan teknolojileri simgeliyor. Beam de Kickstarter‘da fonlanmaya başlayan minik bir projeksiyon cihazı hem de normal bir LED ampul. Her ampul girişiyle uyumlu arka alan tasarımıyla masa lambasına veya mutfaktaki tezgahın üzerine yansıtma yapabiliyor. Yemek yaparken dizi izleyip yemek tarifine bakmak, masa başında yer kaplamadan ikinci ekran oluşturmak gibi ev hayatını geliştiren bir tasarıma sahip.

Akıllı telefon ve tablet bağlantısı da sağlayan Beam, her cihazla kolay kullanım sağlıyor. Sosyal ağ kullanımının koşullu birleştiricisi “If This Than That” (Eğer Bu Olursa Böyle Yap) mantığı Beam ile de çalışıyor. Örneğin eve 7’de gelirsem Netflix’te son kaldığım diziyi oynat, eğer cuma günü 7’de uyanırsam hava durumu ve haberleri göster gibi sonsuz olasılıkla kişiselleştirilebilen bir yapıya sahip.

Bir ekranı istediğiniz yere kolayca yansıtmanız televizyon ve video izlemek, oyun oynamak, müzik dinlemek ve sunum yapmak gibi kullanım alanı sağlıyor. Ancak taşınabilir yapısı bunları bir adım öteye taşıyarak restoranların menülerini masaya yansıtmasını, sanatçıların duvarlara dijital resimler yapmasına da olanak tanıyor.

Beam’i ön siparişle almak ve fonlanmasına destek olmak için Kickstarter sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Görsel; Beam