Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Masa Başı Çalışanlar İçin Dik Durmayı Sağlayan Pelüş Oyuncak

Masa Başı Çalışanlar İçin Dik Durmayı Sağlayan Pelüş Oyuncak

Japon Dreams Co. şirketi, masa başı çalışanların duruş sorununu Funbarus adlı birbirinden sevimli pelüş oyuncaklarla çözüyor.

Çalışma masanızdaki sandalyeniz bir otomobil kadar olmasa bile hız yapabilir veya sizin için yer çekimini ortadan kaldırabilir. Ancak hem mobilya tasarımında hem de insan sağlığını koruma açısından en önemli zorluk elbette kişinin kamburlaşmadan, doğru bir postürle uzun süre dik oturabilmesini sağlamak.

Bel ve boyun destekli ortopedik sandalye tasarımları piyasada olmakla birlikte hiçbiri kesintisiz uzun süreli dik duruş sağlayamıyor. Çoğu insan bir noktadan sonra rahatlama ihtiyacıyla omurgasını serbest bırakarak duruşunu bozuyor. Japon ev dekorasyon ürünleri şirketi Dreams Co. Ltd, masa başı çalışanların duruş sorununu Funbarus adlı birbirinden sevimli pelüş oyuncaklarla çözüyor.

Masa ile aranıza sıkıştırabildiğiniz pelüş oyuncaklar, kolları ve bacaklarıyla masaya tutunabiliyor. Ancak düşmemeleri için oturan kişinin duruşunu koruyarak sürekli dik pozisyonda oturması gerekiyor. Pelüş karakter masadan düştüğünde bu eğilerek kamburlaştığınız anlamına geliyor.

Tavşan, ayı, tembel hayvan ve orangutan olmak üzere 4 farklı tasarımı bulunan pelüş karakterlerin her birinin isimleri ve marka tarafından tanımlanmış karakter özellikleri bulunuyor. Dreams Co web sitesinde satışa sunulan Funbarus’un dik oturmaya yardımcı sevimli karakterlerine buradan göz atabilirsiniz.

Görseller: Twitter, Instagram