Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yer Çekimsiz Ortamda Çalışmak

Yer Çekimsiz Ortamda Çalışmak

Yer çekiminin etkisini en aza indiren çalışma istasyonu LEVUS, masa başında çalışanların boyun ve sırt ağrılarını ortadan kaldırıyor.

Boyun ve sırt ağrıları, masa başında çalışanların günlük rutininin adeta bir parçası. Çoğunlukla insan ergonomisi için tasarlanmayan ofislerden uzaktan çalışma ile başka mekanlara geçiş yapmak da bu durumu değiştirmiyor. Zira geleneksel sandalyelerde uzun saatler geçirmek vücudumuza iyi gelmiyor. Kim bilir, belki de sorun uzun saatler boyunca oturmak değil yer çekimidir.

Sandalyelerin temel yapısına sadık kalmakla birlikte omurgaya uygulanan basıncı azaltmayı hedefleyen LEVUS ergonomik çalışma istasyonu, yer çekiminin etkisini en aza indirerek profesyonellerin ağrılarını dindirmeyi hedefliyor.

Çalışma istasyonunun koltuğundaki dört farklı açı seçeneği, vücut ağırlığının tüm vücuda eşit dağılımını sağlıyor. Kullanıcının otururken vücudunu tamamen gevşetmesine izin veren ünite, sağladığı bu konforla sırt ve bacaklardaki baskıyı azaltıyor. Laptop gibi tüm elektronik ekipmanlarla yatar pozisyonda çalışılabilen LEVUS, özellikle saatlerce bilgisayar oyunu oynayanlar için adeta bir rüya ürün olabilir.

Dişçi koltuğunu andıran yatabilen koltuğu, çalışma masası ve elektronik bağlantılarını bir arada tutan dev bir metal çerçeve içinde kurulan çalışma istasyonu, sağlam ve hafif alüminyum yapısı ile son derece esnek. Bu nedenle istasyon özel ihtiyaçlara göre ayarlanabiliyor ve kişiselleştirilebiliyor. Zemin alanından tasarruf etmek için parçalarında da değişiklikler yapılabiliyor. Demonte olarak satılan ürünün kurulum sürecini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Görseller: LEVUS