Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Lüks Moda ile Giyilebilir Teknolojinin Sıcacık Birleşimi: Emel + Aris

Lüks Moda ile Giyilebilir Teknolojinin Sıcacık Birleşimi: Emel + Aris

Emel + Aris, lüks tasarımlarla ürettiği trençkotlar sahip olduğu ısıtma teknolojisiyle önce kaslarınızı sonra tüm vücudunuzu ısıtıyor.

İngiliz menşeli moda markası Emel + Aris, şık tasarımlarla süslenen moda ürünlerini sadece görünüşleriyle değil işlevleriyle de değer yarattığı bir noktaya çekiyor. Kickstarter’da fonlanmakta olan ve hedeflediği değerin üzerinde destek toplayan Emel + Aris, iç kısmındaki yüzeylerin yardımıyla sıcak ve şık bir görünüm sağlıyor. Kadın ve erkek için ikişer tasarıma sahip olan ısıtmalı trençkotlar, pamuk ve kaşmir gibi yüksek kalite malzemelerle üretiliyor.


Emel + Aris‘in kurucusu Rana Nakhal Solset, Kickstarter için hazırladıkları videoda trençkotların özel bir pil ile çalıştığını ve bu enerji deposunu trençkotların içindeki gizli bir cepte sakladıklarını belirtiyor. Bu cebin tasarımı sayesinde de pilin ağırlığını trençkotlar kendi kendine taşıyor. Pil üzerindeki USB çıkışı da trençkotunuzu ısıtırken telefonunuzu da şarj edebilmenizi sağlıyor.

Üç farklı ısı derecesi olan Emel + Aris trençkotlar kadınlar için kuşaklı, erkekler içinse keskin hatlara sahip tasarımlarla kurgulanmış. Bu Akıllı trençkotların Kickstarter kampanyasının sona ermesine ise 46 gün var.

https://www.kickstarter.com/projects/emelandaris/the-smart-coat-for-men-and-women-the-coat-that-hea/

Görsel; Emel + Aris